14.07.07
13:29
Здравеите.Незнам то4но как да се изразя... но може ли да напрвите една примерна тренировка за из4истване на пресата, която да я правя в края на всяка тренировка в залата.пи6а ви за6тото просто ве4е незнам тотално съм обаркан, тренирам футбол и имам движение и то доста , на стадиона отделно правя 1 , 2 обиколки и после преди от всякакав вид, взимам и л-карнитин + липозан.. но не излиза и неизлиза смисал не се из4иства а ина4е пло4ките ги имам . И незнам ве4е как да тренирам за да ги из4истя.Благодарен 6те съм ако някои ми даде примерна тренировка за след “6тангите”.Благодаря предварително.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 09:48.
14.07.07
14:15
Извиянавай ама ако искаш да ти изпъкнат като на поротата ще трябва да качиш маса иначе кво ще изпъква...въздух ли?!Плочки има всеки човек но са равити до толкова колокото да крепят торса изправен.
14.07.07
14:16
как се храниш ?? направи едно НВД!! и резултата е сигурен!!!ама според мене парво напраи мусколна маса после оформяи !!
14.07.07
15:20
хах.. аз казах 4е пло4ките ги имам , а за втория коментар 4е ако правя НВД то4но на 20 мин. от ма4а 6те съм като ” парцал “. И сега особенно на подготовка са6то, а и Не питах за диета в този саит има мн дието трябва ми примерна тренировка за корема за да го из4истя по барзо след като свар6а с “6тангите” .Не питам за диети или сублименти тях ги знам . трябва ми тренировка за след фитнеса.
казано от ivo_the_monster на 14.07.07, 14:16:
как се храниш ?? направи едно НВД!! и резултата е сигурен!!!ама според мене парво напраи мусколна маса после оформяи !!
Според мен определено първо трябва да се прави маса а после релеф,защото познавам един дето има плочки,пък е като перце
15.07.07
18:44
бате тои не е казал 4е иска маса !!!
15.07.07
21:23
Абе еи.. аз на какав език ви говора бе ?? вии нормални ли сте колко пъти 6а казвам 4е искам примерно кардио 6тот от 100 4овека в зала 20 прават правилно... искам да изкарам пресата тва ви питам .Кво ми са обяснявате дали сум имал маса или не .питам то4но и ясно не ми говорете глупости...
казано от Николаи на 15.07.07, 21:23:
искам примерно кардио
Можеш да правиш колело или да бягаш около 30-40 мин.
казано от Николаи на 15.07.07, 21:23:
Абе еи.. аз на какав език ви говора бе ?? вии нормални ли сте колко пъти 6а казвам 4е искам примерно кардио 6тот от 100 4овека в зала 20 прават правилно... искам да изкарам пресата тва ви питам .Кво ми са обяснявате дали сум имал маса или не .питам то4но и ясно не ми говорете глупости...
По-спокойно!Каква е тази агресивност?Те ти обясняват, че ако нямаш коремни мускули, няма какво да се отбележи, за да се образуват плочки.Няма как да изкараш пресата, ако няма какво да изкарваш!
Мнението беше редактирано от DDD на 16.07.07 05:57.
За да изкараш нещо на яве трябва да го имаш!
1. Коремни преси + тежест в серии по 30 - да кажем правиш 10 с 20кг върху тебе, след това 10 с 10кг и последните 10 са без нищо
2. За да покажш песата трябжа да махнеш кта което я крие ... тоест трябва да изчистиш ... 30 мин колело или пътека или степер след тренировка + 30 мин сутрин на гладно
3. Оправи си храненето
4. Ако си мислиш, че ще извадиш преса за 1-2 седмици откащи се преди са си се разочаровал
5. Зами се стегни малко и си оправи тона който държиш във форума !!!