Лицеви опори

16.07.07
15:52

Здравейте!
За момента съм спрял тренировките поради ред причини и съм решил да си поддържам формата с уоражнения извън зала - лостове, лицеви опори и т.н.Та въпроса ми е...за да натоварвам различните части на гърдите правя два типа лицеви опори...единия си е традиционния, а втория е с краката на по-висока основа.Нещо като това (http://morningcrunch.com/images/nandor_pushup2.jpg). Въпроса ми е този последния тип опори кои мускули натоварват, защото онзи ден направих 4 серии по 25-30 и сега имам ужасна мускулна треска на широкия гръбен мускул и по-малко на горния гръден

16.07.07
20:00

Ми,зависи,според мен от тaкъв стой и ръцете по към корема,ще натоварват долната част на гърдите,но ако са ти по към главата ръцете-горната ;) Но не съм сигурен.Аз правя обикновенни и ми помпат здраво гърдите равномерно,малко повече външни....

Мнението беше редактирано от Khamul на 16.07.07 20:01.

17.07.07
07:47

казано от Ga77aCa на 16.07.07, 20:00:

Ми,зависи,според мен от тaкъв стой и ръцете по към корема,ще натоварват долната част на гърдите,но ако са ти по към главата ръцете-горната ;) Но не съм сигурен.Аз правя обикновенни и ми помпат здраво гърдите равномерно,малко повече външни....

точно така

17.07.07
21:21

Акцентират върху горна част.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1