Как да увеличим по естествен път нивата на тестостерона и хормона на растежа?

Прескочи до:

15.07.07
23:59

Ако някой знае някакви начини чрез които да се увеличат тия два хормона по естествен път да пише.

16.07.07
06:40

Чел съм, че глутаминът увеличава нивата им до 400%.

16.07.07
06:49

ами  няма ли някви храни дето помагат ???

16.07.07
07:02

казано от Alkorin на 15.07.07, 23:59:

Ако някой знае някакви начини чрез които да се увеличат тия два хормона по естествен път да пише.

Специално за тестостерона има билки, които доста добре се отразяват на нивото му. Това са Бабини зъби и Магарешки бодил. Правят се на чай и се пият. Добре е самия чай много добре да се прецеди през филтърна хартия, понеже миа дребни частици (малки бодлички) в Бабини зъби, които не трябва д апопадат в организма. Евтини и достъпни са по аптеките. Опитай с тях, ако желаеш! В нета има много и пълна информация за тези две билки.
Искам да ти кажа, че Бабини зъби е билка, от която се прави Трибестан. Характерното за еня е, че я има само и единствено тук в Бг и в Китай. Но китайската  не е толкова лековита и ефективна. Това, мисля е достатъчно да те убеди. Но за всеки случай разрови се в нета, за да се позапознаеш повечко.
Успех!

16.07.07
12:16

Към Велин Иванов:  По аптеките в Силистра има ли Бабини зъби?

16.07.07
12:53

Това за бабините зъби добре аз съм си правил такъв чай, но нещо за продължителността на тренировката, предтренировъчното хранене и  упражненията които оптимизират отделянето на тия два хормона някой знае ли? Също и кои храни помагат и кои вредят?

FZ

16.07.07
16:21

казано от Alkorin на 16.07.07, 12:53:

Това за бабините зъби добре аз съм си правил такъв чай, но нещо за продължителността на тренировката, предтренировъчното хранене и  упражненията които оптимизират отделянето на тия два хормона някой знае ли? Също и кои храни помагат и кои вредят?

А за клек , лег и тяга какво ще кажеш  :coolsmirk:

16.07.07
19:27

аз питах за храни а не  за упрайнения

17.07.07
05:50

казано от /ЭGO/@§ на 16.07.07, 12:16:

Към Велин Иванов:  По аптеките в Силистра има ли Бабини зъби?

Има. Потърси в аптеката в центъра. Голямата аптека до пазара.

FL

17.07.07
06:39

Здравейте, аз четох за Бабини зъби статии, но може ли изпитани мнения за билката? И какво да питам в аптеката - “имате ли чай на билката Бабини зъби” :) ?

17.07.07
06:53

клек лег тяга и цели яйца (С ЖЪЛТЪКА)  :coolgrin:

17.07.07
12:00

казано от flame1 на 17.07.07, 06:39:

Здравейте, аз четох за Бабини зъби статии, но може ли изпитани мнения за билката? И какво да питам в аптеката - “имате ли чай на билката Бабини зъби” :) ?

Попитай за билката, а не за чай. Май никога не си купувал билки.... добре е да не бягаш от това, което природата ти дава!

FL

17.07.07
13:47

неска си купих билката, обаче наистина ли е изпитан ефекта за прякото въздействие на билката с тестостерона?? някой ще сподели ли от личен опит има ли ефект? :)

17.07.07
14:47

Опита ми е че като вида некоя мадама “малкия” щтръква като мачта :) за постижения в залата не мога да твърдя че ми е помогнал или поне не си спомням аз го пиех тоя чай още съвсем в началото като почвах фитнес преди тренировка.
Значи жълтъка помага за производството на тея хормони това на мазнините в него ли се дължи?

17.07.07
19:42

Тежки и интензивни тренировки  малко пове4е от приетото коли4ество за деня мазнини и то полезни наи ве4е телешко месо и доста по4ивка даже някои диетолози като Аисето съветват да се ядат много миди

18.07.07
01:08

казано от valentinik46 на 17.07.07, 19:42:

Тежки и интензивни тренировки  малко пове4е от приетото коли4ество за деня мазнини и то полезни наи ве4е телешко месо и доста по4ивка даже някои диетолози като Аисето съветват да се ядат много миди

Някакъв линк можеш ли да ми дадеш към това което казва Айсето по въпроса?

18.07.07
07:54

казано от flame1 на 17.07.07, 13:47:

неска си купих билката, обаче наистина ли е изпитан ефекта за прякото въздействие на билката с тестостерона?? някой ще сподели ли от личен опит има ли ефект? :)

Никога не давам съвети, които да не са изпитани.
Практиката - “Казаха ми, я опитай” не ми е присъща.

DC

18.07.07
15:08

От аптека ли си я купи билката ?  :)

18.07.07
17:37

за билките не знам , но трябва да спиш поне 8-10 часа.Така растат и бебетата ,защото много спът.Поспаланковци!

18.07.07
20:11

казано от Alkorin на 18.07.07, 01:08:

казано от valentinik46 на 17.07.07, 19:42:

Някакъв линк можеш ли да ми дадеш към това което казва Айсето по въпроса?

Това което го написах го 4етох в един брои на флекс  мога да го постна материала но само основните нешта

19.07.07
12:12

Ок, поствай.

19.07.07
13:04

Наситените мазнини (умерено количество), червеното месо, тежките упражнения повишават ХР и тестостерона. Ефективен суплемент е ZMA, който повишава тест с до 30%. Колкото до Бабини зъби (трибестан), определено действа-ефективна добавка при диета, има значителен ефект върху ерекцията (изпитано) :coolsmirk: .  Сънят влияе много добре на ХР, както и кратките почивки между сериите. Много важно е доброто настроение-всъщност то е следствие от по-високите нива на тестостерон.

19.07.07
20:09

казано от Ultima Ratio на 19.07.07, 13:04:

Наситените мазнини (умерено количество), червеното месо, тежките упражнения повишават ХР и тестостерона. Ефективен суплемент е ZMA, който повишава тест с до 30%. Колкото до Бабини зъби (трибестан), определено действа-ефективна добавка при диета, има значителен ефект върху ерекцията (изпитано) :coolsmirk: .  Сънят влияе много добре на ХР, както и кратките почивки между сериите. Много важно е доброто настроение-всъщност то е следствие от по-високите нива на тестостерон.

Ами обшто взето това беше писал Аисето в Флекс

19.07.07
20:56

Защо не харесахте идеята с целите яйца и маалко повечкото наситени мазнини..Мисля, че тя ви спестява мн усилия и е най-удачна  :-)

20.07.07
08:14

Аз я харесвам идеята но темата е друга.

20.07.07
08:31

Имаше един период, когато пиех доста отвара от Бабини зъби (по 4пъти на ден по една голяма чаена чаша - около 1литър чай на ден) и честно да ви кажа, не забелязох какъвто и да е ефект.

21.07.07
09:18

казано от valentinik46 на 19.07.07, 20:09:

Аз пиша там под псевдоним :lol:

Смята се, че и някои аминокиселини като аргинин, орнитин, лизин и глутамин също повишават ХР, но за да имат те реален ефект, трябва да се комибинират всичките, а излиза малко скъпо.

21.07.07
09:39

За ХР нямам опит. За тестостерона и то свободния /не свързан/ при мен се качи чтери пъти над нормата /правих си изследвания/ с 1.5 гр. трибулус и 30 мг. Zn на денонощие. Имай предвид, че като резултат анаболния ефект не е кой знае какъв. Плюсовете-силна ерекция , добър сън и настроение.

21.07.07
12:41

казано от Ultima Ratio на 21.07.07, 09:18:

казано от valentinik46 на 19.07.07, 20:09:

Аз пиша там под псевдоним :lol:

Смята се, че и някои аминокиселини като аргинин, орнитин, лизин и глутамин също повишават ХР, но за да имат те реален ефект, трябва да се комибинират всичките, а излиза малко скъпо.

Това къде го 4ете за аминокиселините в някое списание нали , вземи някоя свестна книга да видиш колко суплементи ште ти са в излишък ако си ги набавяш от храната

21.07.07
23:15

Very true, very true . . .

22.07.07
23:35

На теория би трябвало да е вярно това за аминокиселините, тъй като от тях се произвежда ХР. Но съм напълно съгласен относно храненето-добре направен хранителен режим прави използването на повечето добавки излишно.

03.08.07
07:56

билката Mucuna Pruriens увеличавала ХР но не съм я пробвал. Коластрата съм я пробвал - растеш обаче на ширина , не на височина ако тва ти е проблема ;)

03.08.07
14:05

казано от Infernaloverkill на 03.08.07, 07:56:

билката Mucuna Pruriens увеличавала ХР но не съм я пробвал. Коластрата съм я пробвал - растеш обаче на ширина , не на височина ако тва ти е проблема ;)

Не не, не става въпрос да раста на височина аз колкото съм пораснал - пораснал, става въпрос да използвоме тия хормони по максимален начин за да ускорим мускулния растеж.

DA

03.08.07
15:35

хапваи печени орехи вечер,ще спестиш някой лев и пак ще ти се дигне нивото на тестостерона.

03.08.07
22:28

казано от Daniell на 03.08.07, 15:35:

хапваи печени орехи вечер,ще спестиш някой лев и пак ще ти се дигне нивото на тестостерона.

С какво точно ще помогнат орехите и защо печени?

28.10.07
17:34

Днес на пазарчето една баба продаваше така наречените билки бабини зъби и магарешки бодил сушени. Взех от първото 50гр, а от бодила - 250гр (някъде към 3лв излезе всичко). Може ли да споделите как точно се пие чая/отварата, какви са дозировките и кога по време на деня се пие? Благодаря предварително...

П.С. Отдавна не бях влизал във форума и съм очарован от интерфейса. Браво на екипа!

Мнението беше редактирано от AcTivE на 28.10.07 17:35.

AL

29.10.07
12:48

http://www.bb-team.org/articles/828/
Не е ли по-лесно да си купи човек готовия продукт,отколкото да си прави разни чайчета?

TS

10.04.08
09:41

Абе трибулуса или както в тема е по-разпространена бабини зъби е не съвсем толкова безвредна и природосъобразна билка. Това че е билка да не ви заблуждава - същестуват много токсични растения които са възможни да се употребяват и като билки.
Лично аз съм чел проучвания, които сравняваха нивата на тестостерон на човек приемал билката,и неговите нива без да приема - резултатите бяха следните 30% покачен тестостерон и 70% покачени естрогени... Без повече коментар.
Не я препоръчвам за подрастващи.

10.04.08
11:01

А виждам че си възкресил тази моя тема от едно време, а отговора на въпроса който съм задал е - високо мазнинно, високо протеиново и ниско въглехидратно хранене.

ГЕ

10.04.08
18:21

казано от Tsetso на 10.04.08, 09:41:

Абе трибулуса или както в тема е по-разпространена бабини зъби е не съвсем толкова безвредна и природосъобразна билка. Това че е билка да не ви заблуждава - същестуват много токсични растения които са възможни да се употребяват и като билки.
Лично аз съм чел проучвания, които сравняваха нивата на тестостерон на човек приемал билката,и неговите нива без да приема - резултатите бяха следните 30% покачен тестостерон и 70% покачени естрогени... Без повече коментар.
Не я препоръчвам за подрастващи.

Може ли да дадеш линк към “проучванията”?

TS

11.04.08
13:18

Вижте ... Логично е след като действието на трибестана е да качва нивата на лутеинизиращия хормон - то да качва нивата на естрогените, в частност на естрадиола, след като ЛХ-а си е прохормон както на тестостерона така и на естрадиола.
Малко проучвания са проведени и повечето сочат Софарма, като сорс. Не знам доколко са манипулирани, но само погледнете тази статия http://www.thinkmuscle.com/articles/haycock/tribulus-terrestris.htm .
Където на човека му е вдигнат с 81% естрадиола от трибестана. УЖАСТ. След като ЛХ-то и тестостерона са били съответно около 70 и само 40. Това е гадното на прекурсурите не знаете какво ще ви дадат в крайна сметка.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1