17.07.07
13:30
kakvo uprajnenie da pravq za da si iskaram plo4kitena korema kato se stegna v koremnata oblast kato dokosna gi useshtam no nesi li4at otvan iskam da mi kajete nekvo uprajnenie plizzzz
Петко К - като начало прочети правилата и пиши на кирилица!
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 16:51.
17.07.07
13:46
Има много писано по тоя въпрос, ама айде от мен да мине ще ти кажа . За да ти излезнат плочките ти трябва диета.
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 17.07.07 13:46.
Или едно друго мнение на един старши от форума :) След тренировка, т.е. когато си приключил с упражненията за различните мускулни групи правиш кардио по 20-30 мин. Става дума за тренировъчен ден, а когато си почиваш правиш само кардио по 30-40 мин.
Можете спокойно да ме поправите, ако греша, защото не съм 100% сигурен :)
казано от Мечката на 17.07.07, 17:51:
Или едно друго мнение на един старши от форума :) След тренировка, т.е. когато си приключил с упражненията за различните мускулни групи правиш кардио по 20-30 мин. Става дума за тренировъчен ден, а когато си почиваш правиш само кардио по 30-40 мин.
прав си,защото когато си тренирал си изхабил мускулния гликоген и силата(ако не се лъжа за гликогена) и гориш вече мазнините.Също добре е рано сутрин ,защото организма вече е смелил храната и ти като си спал повечко си гладен като станеш (поне при мен е така).А и е доста приятно.И трябва да увеличиш протеините
мн ми е познато това.миналото лято правех по 200-300 преси и наистина ми се стегнаха мускулите , но за плочки и дума не можеше да става.както обясниха и по-горе за да се видят мускулите трябва да имаш малко мазнини по тялото щото те покриват мускулите и без значение колко са стегнати мускулите нищо не се вижда.прави кардио и НВД и след месец-два би трябвало да има ефект
:)
казано от BIG PICHAGA на 17.07.07, 13:46:
Има много писано по тоя въпрос, ама айде от мен да мине ще ти кажа . За да ти излезнат плочките ти трябва диета.
казано от Мечката на 17.07.07, 17:51:
Тук е истината ! ! ! :P