korem

Темата е заключена.

17.07.07
13:30

kakvo uprajnenie da pravq za da si iskaram plo4kitena korema kato se stegna v koremnata oblast kato dokosna gi useshtam no nesi li4at otvan iskam da mi kajete nekvo uprajnenie plizzzz
Петко К - като начало прочети правилата и пиши на кирилица!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 16:51.

FZ

17.07.07
13:46

Има много писано по тоя въпрос,  ама айде от мен да мине ще ти кажа . За да ти излезнат плочките ти трябва диета.

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 17.07.07 13:46.

17.07.07
17:51

Или едно друго мнение на един старши от форума :) След тренировка, т.е. когато си приключил с упражненията за различните мускулни групи правиш кардио по 20-30 мин.  Става дума за тренировъчен ден, а когато си почиваш правиш само кардио по 30-40 мин.
Можете спокойно да ме поправите, ако греша, защото не съм 100% сигурен  :)

17.07.07
18:33

казано от Мечката на 17.07.07, 17:51:

Или едно друго мнение на един старши от форума :) След тренировка, т.е. когато си приключил с упражненията за различните мускулни групи правиш кардио по 20-30 мин.  Става дума за тренировъчен ден, а когато си почиваш правиш само кардио по 30-40 мин.

прав си,защото когато си тренирал си изхабил мускулния гликоген и силата(ако не се лъжа за гликогена) и гориш вече мазнините.Също добре е рано сутрин ,защото организма вече е смелил храната и ти като си спал повечко си гладен като станеш (поне при мен е така).А и е доста приятно.И трябва да увеличиш протеините

17.07.07
20:31

мн ми е познато това.миналото лято правех по 200-300 преси и наистина ми се стегнаха мускулите , но за плочки и дума не можеше да става.както обясниха и по-горе за да се видят мускулите трябва да имаш малко мазнини по тялото щото те покриват мускулите и без значение колко са стегнати мускулите нищо не се вижда.прави кардио и НВД и след месец-два би трябвало да има ефект
:)

18.07.07
09:24

казано от BIG PICHAGA на 17.07.07, 13:46:

Има много писано по тоя въпрос,  ама айде от мен да мине ще ти кажа . За да ти излезнат плочките ти трябва диета.

казано от Мечката на 17.07.07, 17:51:

Тук е истината ! ! ! :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1