14.07.07
20:15
Здравейте,
имам проблем с бедрата си който са твърде едри в сравнение с останалото ми тяло!
Моля споделете конкретни упражнения с който да ги стегна и да стопя подкожните мазнини (най-вече !!!).
Ще съм благодарен на всеки който сподели решение!
Тичането помага ли за стягането или прави бедрата стегнати, но все по големи?
Клякане?
Благодаря предварително на всички.
14.07.07
20:17
Тичането помага. Имаш ли много мазнини по бедрата?
Ами поред мен са доста! Ако има начин за стопяване? Колкото и усилия да ми коства ще го направя, но незнам точно как да ги стопя :( .
Стопяват се с диета+кардио (ако са мазни).
Мнението беше редактирано от DDD на 15.07.07 06:53.
Значи НВД + тичане, плуване и клякане до долу имам условия и ще ги правя. Какво още мога да правя карио?
От клякането ще ми се поприбере ли и дупето малко?
Благодаря.
17.07.07
17:41
Стига ти толко. Ти тия неща ако правиш и няма промяна...
Погледни го от друг ъгъл ... стани достатачно голям от кръста нагоре за да компенсираш :)
Що се отнася до чистене : НВД + Кардио, но чистиш от всякаде ... не само от краката
Като ги тренираш прави по повече повторения в серия -15 е добро число за да ги стягаш и оформяш
А да още нещо ... кардио сутрин на гладно чисти много ... НО незнам при другите как е но аз свалям и мускулна маса когато го правя на гладно ...
Много благодаря на всички! Започвам да следвам инструкцийте и ще видим резултата.
Иначе това са данните ми :
височина 180 см
килограми 80
години 20
обиколка на бедрото на 20 см над коляното 58 см :(
казано от Reality на 18.07.07, 03:39:
обиколка на бедрото на 20 см над коляното 58 см :(
Бедрото ти хич не е голямо. По - добре послушай съвета на noobmania:
казано от noobmania на 17.07.07, 21:10:
Погледни го от друг ъгъл ... стани достатачно голям от кръста нагоре за да компенсираш :)
;)
Разбира се, ако смяташ да чистиш, направи го, но ще спаднеш и в горната част на тялото, според това колко си мазен като цяло.
Мнението беше редактирано от Петко К на 18.07.07 07:22.