Ръце - нарастване на сила и големина : Релеф

09.12.04
23:11

Здравеите.Моля ви за съвет :ж момента ръката ми е 36 см . тренирам от 1 год и искам до лятото да я кача на 38-39 и едновременно с това и да я оформя .  :?:

10.12.04
11:06

Абе пич, ти всичко искаш, а :D Добре, обаче трябва да караш подред, да си избереш приоритети дет се вика. Или да беше написал в другия раздел нещо от сорта: аз съм такъв и такъв, искам това и това, препоръчайте ми тренировка. Ииии - страшен си. Значи искаш: сила на скотово, голяма работна тежест (сила) на лежанката, голяма и релефна ръка. Еми какво да ти кажа - и аз ги искам тея работи, ама , каквото Бог дал :D Добре, а сега сериозно - виж другите ми писания в твоите теми. А конкретно за ръцете (те са ми най-големия проблем и на мен) : прави базови упражнения, увеличи си масата, с нарастването на мускулната маса неминуемо ще ти порастне и ръката, след това направи специолизирана тренировка за ръка, да ти стане още по-голяма, след това изчисти малко с диета и подходяща тренировка..... тук някъде трябва да е дошло и време за море... поне си се сетил навреме, а не като другите (края на Май). Шегата настрана - до лятото би трябвало да си много добре. Ако пуснешнова тема в раздела за тренировки с всичките си данни и особености, както и специфичните си желания, мога да помисля за цялостен режим, който да ти предоставя. Дотогава - успех! :)

10.12.04
19:58

Абе пич, ти всичко искаш, а  Добре, обаче трябва да караш подред, да си избереш приоритети дет се вика. Или да беше написал в другия раздел нещо от сорта: аз съм такъв и такъв, искам това и това, препоръчайте ми тренировка. Ииии - страшен си. Значи искаш: сила на скотово, голяма работна тежест (сила) на лежанката, голяма и релефна ръка. Еми какво да ти кажа - и аз ги искам тея работи, ама , каквото Бог дал

Много 100 % съгласен с теб Мартине
А за мастер скоро ще направя тема по въпроса там ще видиш всичко дето те интересува периодично ще сменям упражненията и вие ще ги сменяте само малко търпения

13.12.04
11:28

Твоята тема и аз я чакам с нетърпение! Аеде, къде се моткаш  :twisted:    (шега де) :D

13.12.04
19:03

[quote author=“Martin”]Твоята тема и аз я чакам с нетърпение! Аеде, къде се моткаш  :twisted:    (шега де) :D

Марто систематизирам нещата да се почне от едно ниво и да се продължи във възходяща линия.Ще сменям упражненията на 3 седмици все едно правим една  тренировка всички за да се стигне до “БАШ МАЙСТОРСКИТЕ” тежките изграждащи маса упражнения [не че другите няма да го правят)(след година живот и здраве] чийтинг с прекалено големи тежести и други методи.

13.12.04
23:17

OK pi4ove 6te napravq nova tema - 4eteteeeee :D
Пишете на кирилица ! При други нарошение ще понесете санкций !
емил

14.12.04
01:15

[quote author=“master”]OK pi4ove 6te napravq nova tema - 4eteteeeee :D

Недей

14.12.04
10:48

Защо ? А и вече направих> 8)

14.12.04
11:09

master, виж там какво съм ти написал и дерзай. До скоро!

14.12.04
16:06

[quote author=“master”]Защо ? А и вече направих> 8)

Защото Martin написа:

Абе пич, ти всичко искаш, а  Добре, обаче трябва да караш подред, да си избереш приоритети дет се вика. Или да беше написал в другия раздел нещо от сорта: аз съм такъв и такъв, искам това и това, препоръчайте ми тренировка. Ииии - страшен си. Значи искаш: сила на скотово, голяма работна тежест (сила) на лежанката, голяма и релефна ръка. Еми какво да ти кажа - и аз ги искам тея работи, ама , каквото Бог дал  Добре, а сега сериозно - виж другите ми писания в твоите теми. А конкретно за ръцете (те са ми най-големия проблем и на мен) : прави базови упражнения, увеличи си масата, с нарастването на мускулната маса неминуемо ще ти порастне и ръката, след това направи специолизирана тренировка за ръка, да ти стане още по-голяма, след това изчисти малко с диета и подходяща тренировка..... тук някъде трябва да е дошло и време за море... поне си се сетил навреме, а не като другите (края на Май). Шегата настрана - до лятото би трябвало да си много добре. Ако пуснешнова тема в раздела за тренировки с всичките си данни и особености, както и специфичните си желания, мога да помисля за цялостен режим, който да ти предоставя. Дотогава - успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1