Програма за натрупване на мускулна маса ?

18.07.07
15:34

Бихте ли ми предложили някоя програма за натрупване на мускулна маса ? На 16 години съм,висон съм 182 см. и тежа 53 кг.Целта ми е да си покача малко килцата и да не изглеждам толкова кльощав.По отношение на храната-ям всичко без месо  :-S и тренирам от 1 месец.Чакам вашите предложения.

18.07.07
15:45

Ми братко без месо си зза никъде.Защо не ядеш месо???

18.07.07
16:39

абе и без месо става, но трябва сериозно да наблегнеш на яйцата, млечни продукти и ...... здраво ядене.храненето е най-важното, а тренировката ..... програми колкото искаш има в сайта

18.07.07
17:34

наблегни на пуешкото,пилешкото и телешкото месо.Също яйца , мляко ,сладки картофи , кафяф ориз , семена , а следобед като огладнееш праскай ядки: бадеми , лешници , шам-фъстък (по възможност бадемите да са сурови)

18.07.07
19:38

компромисния вариант е добавки-излиза по-евтино и е по -ефективно

18.07.07
23:28

За по - евтино не съм съгласен. А ефективноста следва от цената - по - скъпо, по - качествено, по - голяма ефективност. Но при положение, че не яде месо, добавките ще са от голяма полза.

19.07.07
04:40

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/25643/  Моя отговор е да зададеш въпроса си към този човек. Той най-добре щи кажи кжо да правиш + тва има много опит в залата и не вярвам да ти кажи глупости :)

19.07.07
08:33

казано от Cekc_Ha_Ekc на 18.07.07, 15:34:

Бихте ли ми предложили някоя програма за натрупване на мускулна маса ? На 16 години съм,висон съм 182 см. и тежа 53 кг.Целта ми е да си покача малко килцата и да не изглеждам толкова кльощав.По отношение на храната-ям всичко без месо  :-S и тренирам от 1 месец.Чакам вашите предложения.

Заложи на много въглехидрати (но не след 5 часа).Прави почти само базови упражнение (с щанги и с дъмбели) не залагай на машините много ,щом искаш да направиш маса.Трябва мн да почиваш , за да растеш .Разгледай предишни теми за маса ,взимай списания и тва’ е

19.07.07
10:46

Базови, комплексни упражнения задължително мъртва тяга и клякане, яж яйца, пий мляко - пълномаслено, яж извара всичко това трябва да го ядеш минимум 4-5 пъти на ден по по - малки порции, ако искаш по бърз ефект следвай стриктно часовете за хранене яж през 2-3 часа като поне половината от яденето ти трябва да е протеиновата храна, най добре е да се яде по 6-7-8 пъти но зависи дали имаш възможност.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1