19.07.07
09:10
Здравейте чувал съм че ако се увия с найлон около корема и мога да махна подкожните мазнини. Това вярно ли е ?
Имаш предвид,че повече ще се потиш там ли?Няма да стане.Като се потиш не значи,че гориш мазно просто изкарваш водата.Тичай и ще се изчистиш.Няма смисал от такива простотии като найлони.
казано от Ест на 19.07.07, 09:57:
Имаш предвид,че повече ще се потиш там ли?Няма да стане.Като се потиш не значи,че гориш мазно просто изкарваш водата.Тичай и ще се изчистиш.Няма смисал от такива простотии като найлони.
ми то си има специялни колани за тази работа
19.07.07
11:11
казано от cyberman на 19.07.07, 09:10:
Здравейте чувал съм че ако се увия с найлон около корема и мога да махна подкожните мазнини. Това вярно ли е ?
Препоръчвам ти само да се замислиш как това спарване действа на самата кожа. Мислиш ли, че такъв ефект има благотворно действие на кожата. И не само.
По-добре приложи правилен хранителен режим, съчетан с добра и оптимизирана тренировка!
Успех!
Аз лично когато чистя тренирам с колан (неопренов) на корема и има резултат но само да се увиеш без да правиш нищо едва ли ще стане нещо (хубаво)
Абе хора замислете се какъв ще да е тоя ефект - губите от корема, но губите вода не мазнини.
20.07.07
09:00
казано от cyberman на 19.07.07, 09:10:
Не е вярно , това са остарели методи . :coolsmile: