Ръце

18.07.07
15:26

Искам да попитам дали добре съм подбрал упражненията , които правя за ръцете. Те са:
бицепс
1.лост - прав ( тук да питам с широк хват или с тесен, защото в едно списания пишеше ,че с тесен е по-добре , повече ефект имало)
2.скотово
3.хамър
трицепс
1.лег с тесен хват
2.горен скрипец (с въже)
3. кик-бек
Дали ще има добър ефект ?

18.07.07
17:46

би трябвало да проработи.Но зависи как се храниш.Разбирасе , че с тесен (на ширината на раменете).По добре прави скотово и сгъването с крива щанга.Може и френско да вмъкнеш (също с крива)

Мнението беше редактирано от Bate_Roni на 18.07.07 17:48.

18.07.07
22:10

Дори 3 упражнения за бицепса може да ти дойдат множко.

Пробвах няколко седмици подобен модел, като трицепсът беше първи в тренировката. При целия ми седмичен сплит отделянето на ръце в един ден не ме накара да се чувствам “комфортно” (или по-простичко казано, не усетих файдата). Упражненията са добре, но обемът не е посочен (броят серии и повторения), както и с каква основа на опит подхождаш?

А и ... сложи чуковото сгъване първо при бицепсите. Сам ще усетиш защо. :)

19.07.07
08:32

казано от Димитър Михайлов на 19.07.07, 04:45:

Пробвах няколко седмици подобен модел, като трицепсът беше първи в тренировката. При целия ми седмичен сплит отделянето на ръце в един ден не ме накара да се чувствам “комфортно” (или по-простичко казано, не усетих файдата). Упражненията са добре, но обемът не е посочен (броят серии и повторения), както и с каква основа на опит подхождаш?

Дай линк към чуковото сгъване че не се сещам за какво представлява.

19.07.07
08:38

Сгъване с успоредни на тялото ръце -> чуково сгъване.

19.07.07
11:01

Широк хват - т.е на нивото на раменете или още по широк удря вътрешната част на бицепса, тесен хват - т.е по тесен от раменете до ръцете да са плътно една до друга удря външната част на бицепса и брахиалиса, аз примерно права едно упражнение с широк и едно с тесен хват и вкарвам едни дъмбели с чуков хват.

Мнението беше редактирано от Alkorin на 19.07.07 11:02.

19.07.07
11:42

казано от С7АЛК3Р на 19.07.07, 08:38:

Сгъване с успоредни на тялото ръце -> чуково сгъване.

Благодаря ! :smirk:

19.07.07
11:45

казано от Жаката на 19.07.07, 08:32:

http://www.exrx.net/WeightExercises/Brachioradialis/DBHammerCurl.html

19.07.07
11:48

казано от MOHCTAPA на 19.07.07, 11:45:

казано от Жаката на 19.07.07, 08:32:

http://www.exrx.net/WeightExercises/Brachioradialis/DBHammerCurl.html

Отново благодаря.

19.07.07
17:44

Правя по 3-4 серии с по 8-10 повторения . Целта ми е ММ да покача.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1