19.07.07
18:35
Здравейте! Принципно тренировките ми са разпределени по следния начин - Първи ден крака и гръб, трети ден бицепс и трицепс, пети гърди и рамо. Така бицепса и трицепса ми се падат в сряда. Ръцете малко ми изостават и се чудя дали може да вкарам и една тренировка за тях в неделя в домашни условия. Да се получи следното нещо - сряда здрава тренировка почивка няколко дена и в неделя по-лека, просто мускула да не стои цяла седмица безучастно. Ако така е добре, с какви проценти от тежестите използвани в тежката тренировка трябва да правя, повторения, упражнение и серии? В сряда принципно правя по три упражнения за трицепс и бицепс. Мерси предварително!
той мускола не стой безучастно той се ръцете се напрягат и при гърбе и при гърдите .И все пак колко стаж имаш
19.07.07
19:50
Да знам, че се натоварва но ми се струва, че не е достатъчно. Иначе стажа ми е 2 години и 1 месец. Ръката ми е 38.
Здрасти, тази комбинация крака + гръб аз лично не бих тренирал така -идвете са голями мускулни групи и просто не съм сигурен,че ще се тренират както трябва...другото, което е- за твоята цел може би е подходящо бицепса да го тренираш с гърдите,а трицепса с гърб- така 1 път седмично тренираш бицепса стабилно и още веднъж с гърба му правиш определено натоварване,същото се отнася и за трицепса..
аз така мисля...да ме поправят другите ,ако греша, щото все пак и стжът ми е на половината на твоя:)
19.07.07
20:26
Ами преди бях по тази програма. Но дръпнах като я смених с текущата. Иначе за крака и гръб, не натоварвам чак толкова краката правя макс 2 упр така, че не става тежка тренировка.
наистина смени я тази програма 1но че е изтощаваща 2ро че не е за всеки
ако тренираш 3 дена ето ти 1на стандартна 1ви ден:гърди бицепс 3ти ден:гръб трицепс трапец 5ти ден: рамена крака
иначе ти препоръчвам суперсерии за ръце аз тренирам със суперсерии и много дръпнах ако искаш ЛС да ти кажа програмата
за тая комбинация крака/гръб - нз как след клека ще имаш сила за тяга :roll: ..а ако не ги правиш тия работи (поне клека) то по-добре не тренирай.По принцип ако една тренировка за гръб е качествена няма да имаш сила за друго...така е и с краката.Това е мое мнение.Ръцете-тренирай заедно бицепс трицепс,не претренирвай, яж стабилно и каквото ти се полага ще се получи ;-)
19.07.07
21:08
за тая комбинация крака/гръб - нз как след клека ще имаш сила за тяга rolleyes ..а ако не ги правиш тия работи (поне клека) то по-добре не тренирай.По принцип ако една тренировка за гръб е качествена няма да имаш сила за друго...така е и с краката.Това е мое мнение.Ръцете-тренирай заедно бицепс трицепс,не претренирвай, яж стабилно и каквото ти се полага ще се получи wink
Ами някои неща не мога да ги правя, защото съм в инвалидна количка. Мога да тренирам гръб само на уреди и крака само на лег пресата и пак на лег пресата само, че с по малки килограми за прасец. Иначе buhalbot ще се радвам ако споделиш методите си.