Протеинова петдневна диета.

20.07.07
10:07

Интересува ме какво мислите за тази диета и засилването на метаболизма вярно ли е това???
Дали няма да има йо-йо ефект след това, какъв протеин е добре да се взима за тази диета???
Това го копирах от един друг сайт не съм го измислила аз.

ПРОТЕИНОВА 5 ДНЕВНА ДИЕТА

5x5 и това е всичко. ????

Разбираемо е учудването ви, нима прочетохте всичко това за една глупост. 5x5 - и какво е това, за бога? Ами формула- проста, но ефективна: 5 дена по 5 дози по 30 грама протеин, разтворени в чаша вода(не мляко), не, не може обезмаслено, ами не- и сок не може, чиста вода. И стига с въпросите! Просто провери волята си и пробвай! Макар че изглежда просто и елементарно, това е доста ефикасен метод. Редукцията на теглото за 5 дена ще е между 3 и 5 килограма. А ефектът от обърнатия метаболизъм ще продължи с месеци.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 11:55.

20.07.07
10:29

ами пробваи да ни кажеш как е била диетата, маитапа на страна за мене това е безмислица  5 дена без храна и да караш само на протеин на прах гледаи поне да си купиш ка4ествен протеин а не някои български геинър 100% уеи протеин

SH

20.07.07
11:59

Според далеч по-просветени протеина служи за допълване , ако не ти достига от храната, но не действа за засилване на метаболизма...Освен това смилането на протеиновите храни  изразходва много енергия - за смилането им може да се използват до 30% от калориите им... При протеина това го няма.
А,и още една “малка” подробност - човешкото тяло е направено да смила храна, не да поема прахчета. В името на какво (3-5 кг???) човек да си причинява това...
Вероятно йо-йо ефекта ще е доста “добър”... Освен това  същото количество калории са 5 пилешки пържоли по 100гр.
??? Нека и други да кажат...???

П.С.  3-5 кг.за 5 дена са гарантирано изгубена мускулна маса поне 70%...

Мнението беше редактирано от Sharp на 20.07.07 12:04.

20.07.07
12:57

Прилича ми на голяма глупост, сигурно ще има ефект за кратко всички крайни диети имат краткотраен ефект и както сам казваш и йо-йо ефект.

FZ

20.07.07
13:40

казано от Djijito на 20.07.07, 10:07:

Интересува ме какво мислите за тази диета и засилването на метаболизма вярно ли е това???
Дали няма да има йо-йо ефект след това, какъв протеин е добре да се взима за тази диета???
Това го копирах от един друг сайт не съм го измислила аз.

ПРОТЕИНОВА 5 ДНЕВНА ДИЕТА

5x5 и това е всичко. ????

Разбираемо е учудването ви, нима прочетохте всичко това за една глупост. 5x5 - и какво е това, за бога? Ами формула- проста, но ефективна: 5 дена по 5 дози по 30 грама протеин, разтворени в чаша вода(не мляко), не, не може обезмаслено, ами не- и сок не може, чиста вода. И стига с въпросите! Просто провери волята си и пробвай! Макар че изглежда просто и елементарно, това е доста ефикасен метод. Редукцията на теглото за 5 дена ще е между 3 и 5 килограма. А ефектът от обърнатия метаболизъм ще продължи с месеци.

Голяма глупост е т`ва .  :coolsmirk:

20.07.07
13:51

освен да се умориш от глад и после да върнеш поне двойно загубените килограми, не вярвам да стане друго.

21.07.07
10:25

Такъв режим има, но не се практикува по този начин. Това се прави след месец, два НВД като финална фаза и не  случайно не е повече от 4-5 дни. Не се приема само протеин на прах, а и зеленчуци. След, което започва зареждащ период, в който постепенно се вкарват въглехидратите докато се премине до равномерно балансирано хранене.
Правила съм такива режими и бих казала, че режимите без въглехидрати не са най-добрата стратегия. За себе си предпочитам хранене с въртене на въглехидратите, а не такива с тяхната липса.

23.07.07
06:25

Благодаря ви за отговорите ще взема да се откажа от тази мисъл.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1