20.07.07
10:07
Интересува ме какво мислите за тази диета и засилването на метаболизма вярно ли е това???
Дали няма да има йо-йо ефект след това, какъв протеин е добре да се взима за тази диета???
Това го копирах от един друг сайт не съм го измислила аз.
ПРОТЕИНОВА 5 ДНЕВНА ДИЕТА
5x5 и това е всичко. ????
Разбираемо е учудването ви, нима прочетохте всичко това за една глупост. 5x5 - и какво е това, за бога? Ами формула- проста, но ефективна: 5 дена по 5 дози по 30 грама протеин, разтворени в чаша вода(не мляко), не, не може обезмаслено, ами не- и сок не може, чиста вода. И стига с въпросите! Просто провери волята си и пробвай! Макар че изглежда просто и елементарно, това е доста ефикасен метод. Редукцията на теглото за 5 дена ще е между 3 и 5 килограма. А ефектът от обърнатия метаболизъм ще продължи с месеци.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 11:55.
20.07.07
10:29
ами пробваи да ни кажеш как е била диетата, маитапа на страна за мене това е безмислица 5 дена без храна и да караш само на протеин на прах гледаи поне да си купиш ка4ествен протеин а не някои български геинър 100% уеи протеин
20.07.07
11:59
Според далеч по-просветени протеина служи за допълване , ако не ти достига от храната, но не действа за засилване на метаболизма...Освен това смилането на протеиновите храни изразходва много енергия - за смилането им може да се използват до 30% от калориите им... При протеина това го няма.
А,и още една “малка” подробност - човешкото тяло е направено да смила храна, не да поема прахчета. В името на какво (3-5 кг???) човек да си причинява това...
Вероятно йо-йо ефекта ще е доста “добър”... Освен това същото количество калории са 5 пилешки пържоли по 100гр.
??? Нека и други да кажат...???
П.С. 3-5 кг.за 5 дена са гарантирано изгубена мускулна маса поне 70%...
Мнението беше редактирано от Sharp на 20.07.07 12:04.
Прилича ми на голяма глупост, сигурно ще има ефект за кратко всички крайни диети имат краткотраен ефект и както сам казваш и йо-йо ефект.
20.07.07
13:40
Интересува ме какво мислите за тази диета и засилването на метаболизма вярно ли е това???
Дали няма да има йо-йо ефект след това, какъв протеин е добре да се взима за тази диета???
Това го копирах от един друг сайт не съм го измислила аз.ПРОТЕИНОВА 5 ДНЕВНА ДИЕТА
5x5 и това е всичко. ????
Разбираемо е учудването ви, нима прочетохте всичко това за една глупост. 5x5 - и какво е това, за бога? Ами формула- проста, но ефективна: 5 дена по 5 дози по 30 грама протеин, разтворени в чаша вода(не мляко), не, не може обезмаслено, ами не- и сок не може, чиста вода. И стига с въпросите! Просто провери волята си и пробвай! Макар че изглежда просто и елементарно, това е доста ефикасен метод. Редукцията на теглото за 5 дена ще е между 3 и 5 килограма. А ефектът от обърнатия метаболизъм ще продължи с месеци.
Голяма глупост е т`ва . :coolsmirk:
освен да се умориш от глад и после да върнеш поне двойно загубените килограми, не вярвам да стане друго.
Такъв режим има, но не се практикува по този начин. Това се прави след месец, два НВД като финална фаза и не случайно не е повече от 4-5 дни. Не се приема само протеин на прах, а и зеленчуци. След, което започва зареждащ период, в който постепенно се вкарват въглехидратите докато се премине до равномерно балансирано хранене.
Правила съм такива режими и бих казала, че режимите без въглехидрати не са най-добрата стратегия. За себе си предпочитам хранене с въртене на въглехидратите, а не такива с тяхната липса.