Каква добавка?!?

18.07.07
08:47

Здравейте, казвам се Николай, тежа 75кг и съм висок 170см, тренирам близо година и пловина(без хранителни добавки). Постигнах желания резултат при ръцете, гърба, гърдите, но немога да направя релеф на корема...коремни преси....кардио диети ...не ми помогнаха..Има ли начин да сваля мазнините в долната част на корема за около месец-два? Как да приемам въпросната добавка и ако може да ми кажете някаква ефтина и ефикасна до  50лв. Благодаря предварително

PS: Искам да стопя мазнини само в долната част на корема

Множество подобни дискусии сме провели, моля те да потърсиш чрез формата горе вдясно.

21.07.07
07:23

така.... неможеш да свалиш мазнини само от долната част на корема..... само чрез липосукция. Така нар. ” Локално сваляне ”  не е възможно по друг начин . Ако ще чистиш ще е на всякъде , няма да е на определни места , а иначе за добавката Л-Карнитин избора си е твои ма не ти препоръчвам да си купуваш  Български .... не е ясно какво съдържа и в какви дози... гЛ :)

ИВ

23.07.07
06:07

казано от BilLaBONG на 21.07.07, 07:23:

така.... неможеш да свалиш мазнини само от долната част на корема..... само чрез липосукция. Така нар. ” Локално сваляне ”  не е възможно по друг начин . Ако ще чистиш ще е на всякъде , няма да е на определни места , а иначе за добавката Л-Карнитин избора си е твои ма не ти препоръчвам да си купуваш  Български .... не е ясно какво съдържа и в какви дози... гЛ :)

Айде спрете с тия безумни мнения. Не ми е ясно на каква основа казвате.

23.07.07
09:27

Нищо българско, писано е много във форума !
@Nosferatu - защитавай нутримци и прочие в някой друг форум !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1