18.07.07
08:47
Здравейте, казвам се Николай, тежа 75кг и съм висок 170см, тренирам близо година и пловина(без хранителни добавки). Постигнах желания резултат при ръцете, гърба, гърдите, но немога да направя релеф на корема...коремни преси....кардио диети ...не ми помогнаха..Има ли начин да сваля мазнините в долната част на корема за около месец-два? Как да приемам въпросната добавка и ако може да ми кажете някаква ефтина и ефикасна до 50лв. Благодаря предварително
PS: Искам да стопя мазнини само в долната част на корема
21.07.07
06:48
Множество подобни дискусии сме провели, моля те да потърсиш чрез формата горе вдясно.
така.... неможеш да свалиш мазнини само от долната част на корема..... само чрез липосукция. Така нар. ” Локално сваляне ” не е възможно по друг начин . Ако ще чистиш ще е на всякъде , няма да е на определни места , а иначе за добавката Л-Карнитин избора си е твои ма не ти препоръчвам да си купуваш Български .... не е ясно какво съдържа и в какви дози... гЛ :)
23.07.07
06:07
казано от BilLaBONG на 21.07.07, 07:23:
така.... неможеш да свалиш мазнини само от долната част на корема..... само чрез липосукция. Така нар. ” Локално сваляне ” не е възможно по друг начин . Ако ще чистиш ще е на всякъде , няма да е на определни места , а иначе за добавката Л-Карнитин избора си е твои ма не ти препоръчвам да си купуваш Български .... не е ясно какво съдържа и в какви дози... гЛ :)
Айде спрете с тия безумни мнения. Не ми е ясно на каква основа казвате.