21.07.07
14:03
Здрасти нямам много свободно време да ходя на фитнес но имам едни цицки :-S който много ме дразнят и искам да се отърва от тях.Дали с лицеви опори ще стане?Мисля да правя 3 серии от по 20 лицеви 4 пъти в седмицата дали ще има някакъв ефект?
Дай допълнителна информация като ръст и килограми, че да си представим за какви ‘цицки’ говориш.
предполагам искаш да бъдат стегната налаи?
ми ня нищо лошо да пробваш с лицевоопри но ако на близо до вас имаш успоредки може да ходиш да се помпиш там хем ще стегнеш о пооформиш малко рамото и трицепса :D
Да точно искам да ги стегна.Мисля да почна някакви упражнения за трицепс като кофички примерно за да ми е по-лесно да правя лицевите и да им дигам постепенно бройката защото засега едвам правя 20 тина :lol:
Мнението беше редактирано от Sapu на 22.07.07 18:03.
23.07.07
16:37
Аз съм 177-178 см висок, 102 кг и също имам гърди, които не ми харесва как изглеждат. С лицеви опори, поне аз нищо не постигнах за гърдите. Правих 6 серии по 30. И една последна серия до колкото издържа... При мен не се отрази на гърдите, а повече на гръб и ръце...
хахах нз ко си праил... ама от лицеви опори да праиш гръб е просто ддз някак невизможно
или ти си се объркал на кое се вика лецево опора или нз как ги правиш
а щом не ти действа това пробвай да ходиш на фитнес ако имаш време
защото там имаш по голяма възможност да оформиш и стегнеш гърдите си само тря малко да се постараеш
23.07.07
18:30
Еми аз освен това си ходя и на фитнес, но вечер преди лягане ако няма какво да правя... Лицеви опори... Не знам гръб или трапец... ХаХ... Определено ми се стегна гърба в зоната на ръмената.
23.07.07
20:53
Лицевите опори натоварват доста зони - гърди, трицепс, гръб. Не знам какво толко се чудите.
Цицките няма да се оправят с лицеви. Топене на мазнини му е майката. Аз, като бивш дундьо мога да ви кажа, че гърдите и корема ми останаха леко пълни, а на другите места нямам нищо за чистене. Правете си лицевите, лошо няма, обаче наблегнете на тичането/педалите/плуването. И на папкането :)