23.07.07
07:26
1 ден:
хоризонтален скрипец-2 по 12 (за загрявка)
гребане с T щанга-3 по 10
гребане с дъмбел-4 по 8-10
мъртва тяга-4 по 8-10
трапецовидно повдигане на раменете с дъмбел-4 по 8
пълоъвър-3 по 8-10
равтаряне с дъмбели-4 по 8
3 ден:
разгъване на дъмбел зад глава-3 по 8
френска преса-3 по 8-10
трицепсовидно разгъване на скрипец-3 по 8
бицепсово сгъване с щанга от стоеж-5 по 12,10,8,6,макс тежест (колкото успея) това го видях от списание Flex :}там бяха 6 серии.
бицепсово сгъване с дъмбели-3 по 6-8
скотово сгъване с дъмбели-3 по 8
5 ден:
кросоувър-4 пo 8 (това го правя като последно упр за гърди +флаис 2 po 12)
щанга от обратен лег-4 по 8
дъмбели от полулег-4 по 8
дъмбели от лег-3 по 8
рамени преси зад врат с дъмбели-3 по 8
дъмбели напред-3 по 8
коремни преси с диск-3 по 30
повдигане на краката от вис-3 по 30
6 ден:
лег преса-4 по 15
бедрено сгъване-4 по 15
бедрено разгъване-4 по 15
напади с дъмбели-3 по 12
калф машина-3 по 15-20
коремни преси с диск-3 по 30
краката от вис-3 по 30
програмата е взета от сайта с малко промени от мен..искам просто мнения ако някой е тренирал по нея :}
btw иначе тренировката ми е около 45-50 минути интезивността добра ли е или трябва да смъкна още времето?(без кардио)след терн правя по 30 мин кардио.
Темата беше редактирана от QcK на 24.07.07 13:32.
Ами на мен не ми допада. Но на мен не ми допадат като цуло тренировките в сайта, така че може проблемът да е в мен ;) и все пак:
-ако си подредил упражненията по реда на изпълнението им, то си ги подбрал доста неправилно (най-вече гърдите).
-при гърба имаш само упражнения за уплътняването му. никакъв лост/горен скрипец.
-правиш два поредни дни корем
-”равтаряне на дъмбели” (1 ден) предполагам е или от стоеж/седеж за средно рамо, или от лицев наклон за задно. И в двата случая не правиш упражнения за една от групите, тъй като в ден 5 имаш упражнения главно за предно. А, и как прецени, че раменните преси са зад врат като са с дъмбели :)
Това е от мен. Успех!
не е зад врат просто е copy/paste ;)
разтваряне с дъмбели за задно рамо 1ви ден го правя задно рамо
и кое е неправилното в подреждането?
не мисля,че с 2 упражнения за корем ще го претренирам..2 дена подред общо 4 упражнения не е много според мен.
Мнението беше редактирано от QcK на 23.07.07 19:55.
Ами след като е за задно, то значи нямаш упражнение за средно рамо, ако изключим слабото натоварване от пресите, което според мен не е достатъчно. Подредбата - започни с полулег, лег, обратен лег и после кросоувъра (не разбрах и флайс ли правиш - ако да, то значи е прекалено). При гърба - сложи вертикален скрипец и/или набирания. Колкото до корема - два поредни дни не се тренира едно и също нещо, защото просто се прекъсват възстановителните процеси в мускулите. Не мога да го обясня точно и да се подкрепя с научни факти, но можеш да ми се довериш :) Успех!