24.07.07
19:05
http://i1.tinypic.com/rthj5f.jpg
вижте го Ван Уайлдър :D въпроса е как се постига такова тяло хем да има маса, хем плосък корем с плочки. Като се преви маса нали се яде много и стомаха ми се издува и не е плосък.
казано от poiu на 24.07.07, 19:05:
как се постига такова тяло хем да има маса, хем плосък корем с плочки
Със стероиди.
въпроса е как се постига такова тяло хем да има маса, хем плосък корем с плочки.
Трудно и дълго.
Като се преви маса нали се яде много и стомаха ми се издува и не е плосък.
Не е задължително.
казано от ivoivo на 24.07.07, 20:24:
Със стероиди.
И те няма да помогнат, ако ядеш като свиня.
Първо правиш масата, после изчистваш мазнините това може да стане за няколко години редовни тренировки, корема ти няма да е разширен ако не се тъпчеш с храна до пръсване а ядеш по - малки порции по - често.
25.07.07
07:41
Виждал съм по-добри тела при натурално трениращи ;-) Така че единственото от което се нуждаеш са много много много постоянство,много много познания и много пари :) Горе-долу с три години ПОСТОЯНЕН режим вероятно ще го постигнеш,или поне ще си горе-долу така.
А аз не - не искам да съм като вафла от 6 стотинки, мерси.
Диета, тренировки - силови евентуално + кардио и бърз метаболизъм. :)
Не видях, къде според теб му е масата на този, ама карай.
25.07.07
09:36
казано от С7АЛК3Р на 25.07.07, 07:46:
А аз не - не искам да съм като вафла от 6 стотинки, мерси.
Диета, тренировки - силови евентуално + кардио и бърз метаболизъм. :)
Не видях, къде според теб му е масата на този, ама карай.
бе аз да не съм тръгнал да ставам културист. всеки си има различна представа няма какво да спорим
не гледай снимките..не го ли видиш на живо :} може да е вкаран и photoshop…
а такъв се става с постоянство според мен.
не забелязвам някаква особенна маса. това се постига с няколко години тренировки, правилно хранене през цялото време и диета 1-2 месеца преди снимките.не мисля, че е непрекъснато в такава форма.
А аз искам да стана като тоя >>> http://blog.pairwise.com/wp-content/uploads/2006/08/arnold-schwarzenegger-big.jpg
xexe кои не иска да е като Арнолд :) (не говоря само за тялото)
Мр олимпия,преуспял актиор и гyбернатор на щат :)
Мнението беше редактирано от QcK на 25.07.07 18:28.
казано от F!Tn3sS на 25.07.07, 18:24:
А аз искам да стана като тоя >>> http://blog.pairwise.com/wp-content/uploads/2006/08/arnold-schwarzenegger-big.jpg
Аз пък не.
25.07.07
20:43
Тогава си зъдраж мнението за себе си,вместо да спамиш ;-) Сега ако спорим кой е с по-добро тяло мнението ми е,че МНОГО ЯСНО АРНОЛД!Но разбира се някои хора искат да са като манекени,което също е ок,щом ги кефи.А по темата:по принцип за да имаш такава талия трябва да се храниш много чисто,с по-малко въглехидрати и повече протеин.Някой беше написал отгоре силови тренировки-за какво по-точно?Не е нужно това,да си прави по 10-12 повторения,много протеин,умерени мазнини и малко въглехидрат и тва е.
казано от zoben_pitbul на 25.07.07, 20:43:
Тогава си зъдраж мнението за себе си,вместо да спамиш ;-) Сега ако спорим кой е с по-добро тяло мнението ми е,че МНОГО ЯСНО АРНОЛД!Но разбира се някои хора искат да са като манекени,което също е ок,щом ги кефи.А по темата:по принцип за да имаш такава талия трябва да се храниш много чисто,с по-малко въглехидрати и повече протеин.Някой беше написал отгоре силови тренировки-за какво по-точно?Не е нужно това,да си прави по 10-12 повторения,много протеин,умерени мазнини и малко въглехидрат и тва е.
Пропусна само че трябва и парички и при това бая. ;-)
казано от gorki1 на 25.07.07, 09:46:
не гледай снимките..не го ли видиш на живо :} може да е вкаран и photoshop…
а такъв се става с постоянство според мен.
Светлината също е фактор.Един добър фотограф, малко фотошоп, няколко тренировки от страна на пича и е готова работата
казано от Жаката на 26.07.07, 09:32:
Пропусна само че трябва и парички и при това бая. ;-)
Не ти трябват кой знае колко пари ако знаеш какво правиш, слушай казвам ти истината - всички се втурват да си купуват от скъпи по - скъпи добавки но не обръщат много внимание на това как да направят тренировката по интензивна ако си направят труда да научат специфичните техники които се използват от щангистите и напредналите бодибилдъри ще видят че те струват повече от много добавки и с тях напредваш къде къде по бързо.
Мнението беше редактирано от Alkorin на 26.07.07 14:11.
1.това е ФОРУМ
2. кое му е лошото да изкаш да изглеждаш като този?
3.диета, тренировки, кардио