искам да стана като тоя

PO

24.07.07
19:05

http://i1.tinypic.com/rthj5f.jpg
вижте го Ван Уайлдър :D въпроса е как се постига такова тяло хем да има маса, хем плосък корем с плочки. Като се преви маса нали се яде много и стомаха ми се издува и не е плосък.

24.07.07
19:15

Зависи какво, кога и кога ядеш и от веда тяло.

24.07.07
20:24

казано от poiu на 24.07.07, 19:05:

как се постига такова тяло хем да има маса, хем плосък корем с плочки

Със стероиди.

24.07.07
20:44

въпроса е как се постига такова тяло хем да има маса, хем плосък корем с плочки.

Трудно и дълго.

Като се преви маса нали се яде много и стомаха ми се издува и не е плосък.

Не е задължително.

казано от ivoivo на 24.07.07, 20:24:

Със стероиди.

И те няма да помогнат, ако ядеш като свиня.

24.07.07
22:29

Първо правиш масата, после изчистваш мазнините това може да стане за няколко години редовни тренировки, корема ти няма да е разширен ако не се тъпчеш с храна до пръсване а ядеш по - малки порции по - често.

ZO

25.07.07
07:41

Виждал съм по-добри тела при натурално трениращи ;-) Така че единственото от което се нуждаеш са много много много постоянство,много много познания и много пари :) Горе-долу с три години ПОСТОЯНЕН режим вероятно ще го постигнеш,или поне ще си горе-долу така.

25.07.07
07:46

А аз не - не искам да съм като вафла от 6 стотинки, мерси.

Диета, тренировки - силови  евентуално + кардио и бърз метаболизъм. :)
Не видях, къде според теб му е масата на този, ама карай.

PO

25.07.07
09:36

казано от С7АЛК3Р на 25.07.07, 07:46:

А аз не - не искам да съм като вафла от 6 стотинки, мерси.

Диета, тренировки - силови  евентуално + кардио и бърз метаболизъм. :)
Не видях, къде според теб му е масата на този, ама карай.

бе аз да не съм тръгнал да ставам културист. всеки си има различна представа няма какво да спорим

25.07.07
09:46

не гледай снимките..не го ли видиш на живо :} може да е вкаран и photoshop…
а такъв се става с постоянство според мен.

25.07.07
15:43

не забелязвам някаква особенна маса. това се постига с няколко години тренировки, правилно хранене през цялото време и диета 1-2 месеца преди снимките.не мисля, че е непрекъснато в такава форма.

25.07.07
18:24

А аз искам да стана като тоя >>> http://blog.pairwise.com/wp-content/uploads/2006/08/arnold-schwarzenegger-big.jpg

25.07.07
18:28

xexe кои не иска да е като Арнолд :) (не говоря само за тялото)
Мр олимпия,преуспял актиор и гyбернатор на щат :)

Мнението беше редактирано от QcK на 25.07.07 18:28.

25.07.07
19:06

казано от F!Tn3sS на 25.07.07, 18:24:

А аз искам да стана като тоя >>> http://blog.pairwise.com/wp-content/uploads/2006/08/arnold-schwarzenegger-big.jpg

Аз пък не.

ZO

25.07.07
20:43

Тогава си зъдраж мнението за себе си,вместо да спамиш ;-) Сега ако спорим кой е с по-добро тяло мнението ми е,че МНОГО ЯСНО АРНОЛД!Но разбира се някои хора искат да са като манекени,което също е ок,щом ги кефи.А по темата:по принцип за да имаш такава талия трябва да се храниш много чисто,с по-малко въглехидрати и повече протеин.Някой беше написал отгоре силови тренировки-за какво по-точно?Не е нужно това,да си прави по 10-12 повторения,много протеин,умерени мазнини и малко въглехидрат и тва е.

26.07.07
09:32

казано от zoben_pitbul на 25.07.07, 20:43:

Тогава си зъдраж мнението за себе си,вместо да спамиш ;-) Сега ако спорим кой е с по-добро тяло мнението ми е,че МНОГО ЯСНО АРНОЛД!Но разбира се някои хора искат да са като манекени,което също е ок,щом ги кефи.А по темата:по принцип за да имаш такава талия трябва да се храниш много чисто,с по-малко въглехидрати и повече протеин.Някой беше написал отгоре силови тренировки-за какво по-точно?Не е нужно това,да си прави по 10-12 повторения,много протеин,умерени мазнини и малко въглехидрат и тва е.

Пропусна само че трябва и парички и при това бая. ;-)

26.07.07
12:27

казано от gorki1 на 25.07.07, 09:46:

не гледай снимките..не го ли видиш на живо :} може да е вкаран и photoshop…
а такъв се става с постоянство според мен.

Светлината също е фактор.Един добър фотограф, малко фотошоп, няколко тренировки от страна на пича и е готова работата

26.07.07
14:10

казано от Жаката на 26.07.07, 09:32:

Пропусна само че трябва и парички и при това бая. ;-)

Не ти трябват кой знае колко пари ако знаеш какво правиш, слушай казвам ти истината - всички се втурват да си купуват от скъпи по - скъпи добавки но не обръщат много внимание на това как да направят тренировката по интензивна ако си направят труда да научат специфичните техники които се използват от щангистите и напредналите бодибилдъри ще видят че те струват повече от много добавки и с тях напредваш къде къде по бързо.

Мнението беше редактирано от Alkorin на 26.07.07 14:11.

26.07.07
17:24

1.това е ФОРУМ
2. кое му е лошото да изкаш да изглеждаш като този?
3.диета, тренировки, кардио

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1