Нов съм, ПОМОЩ !!!

BG

24.07.07
22:54

1. Какво за бога е “кардио” ?
2. Имам невероятно много свободно време и реших да започна да се стегна от тук, от там. Имам много добро начало, зашото 5 години съм тренирал плуване, но беше отдавна. За моя радост обаче мускулите ми се оказаха с добра памет  и въпреки активно висене на pc-то ( и много баскетбол) все още не се търкалям... И така искам да разширя гърба и да напомпам гърдите, като горната и долната част им е много назад (и се получава “увисналия ефект”). Искам да наблегна на тези две мускулни групи +рамо, като по интензивна тренировка. Защото другите са на “по- горно ниво”. Моля ви за програма с усилени тренировки за посочените групи, без да се пренебрегват и другите, по възможност за 3 тренировъчни дни.

Благодаря предварително !!!

Предлагам ти да прочетеш следния материал: http://www.bb-team.org/articles/comments/1039/.

BG

25.07.07
07:56

Благодаря много :)

26.07.07
20:58

Имаш ли други въпроси или да смятаме темата за изчерпана?
П.С.
Като стар фен на Роки бих искал да те поправя, оригигиналния и точен превод на репликата е “Не е важно колко силно удряш, а колкото и силно да те удрят,да намериш сили да станеш и да продалжиш”

BG

29.07.07
13:00

...точка 2 ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1