моля дя ми направите хранителен режим! (малко по-сложно е)

24.07.07
16:49

здравейте,аз съм на 16 и имам проблем,инвалид сам!и още по-главния проблем е ,че сам доста слаб!докторите казват да ходя на фетнес и да правя всички упражнения ,които не изискват да стоиш прав!правя доста упражнения защото нямам нищо парализирано НО съм доста слаб!та искам да ми предложите някaкъв хранителен режим!но не в много големи пропорций щото се пак не се движа много-да не се получи затлъстяване а и не сам много висок! хора,много ми е важно 41 кг.съм-абе не сам си в ред ама трее да се пробва всичко,който има нещо на ум да пише!!!

IC

24.07.07
17:19

Здравей!

Аз бях в същото положение като теб.  Като за начало бих ти предпочел започни леки тренировки за всички групи мускули, с минимални тежести и повечко повторения. Относно яденето наблягай на храни богати на протеини. Ще ти препоръчам да избягваш хляб и сладко. Лошото е, че хора като нас не могат да бягат или дори колело не могат да карат(аз поне не мога) и това води до събиране на мазнините в долната част на тялото. Ако избягваш хляб и сладко ще ги намалиш много.  Друго много важно в това положение когато е човек, е да намери алтернатива на повечето упражнения, които не може да направи във фитнеса.  Ако искаш да обменим информация и опит драсни лс. Ако не се притесняваш може и тук.

25.07.07
10:21

ми оки,ше ти драсна 1 ЛС мерси!  нека да дадът и другите неква идайка!И некви добавки да пия,а?за са пия некви протеини -то ония дето са на прах в големите кутий

25.07.07
10:33

казано от icewind на 24.07.07, 17:19:

Здравей!

Аз бях в същото положение като теб.  Като за начало бих ти предпочел започни леки тренировки за всички групи мускули, с минимални тежести и повечко повторения. Относно яденето наблягай на храни богати на протеини. Ще ти препоръчам да избягваш хляб и сладко. Лошото е, че хора като нас не могат да бягат или дори колело не могат да карат(аз поне не мога) и това води до събиране на мазнините в долната част на тялото. Ако избягваш хляб и сладко ще ги намалиш много.  Друго много важно в това положение когато е човек, е да намери алтернатива на повечето упражнения, които не може да направи във фитнеса.  Ако искаш да обменим информация и опит драсни лс. Ако не се притесняваш може и тук.

Драсни ми ти 1 ЛС 4е тука в тоя форум не съм пращал и не мога да се ориентирам  :-)  !дай ми твой скайп

26.07.07
04:41

казано от icewind на 24.07.07, 17:19:

Здравей!

ми доста си прав а и според мен е така с по леки тежести даже в домашни условия ако си набавиш гирички и т.н май ще е най добре.

26.07.07
08:48

имам гири ,лост дърпам за ръце и гръб и кво ли не !обаче кажете ко да пия -некви добавки или нещо друго?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1