чистене на мазнини ... 15 дена

25.07.07
18:54

Чудя се, колко ли ще успея да сваля за 15 дена
Кардиото което правя е всяка сутрин и вечер по 40 мин. бягане. Основния ми проблем е в корема, само там имам мазнини, другите части на тялото са почти изчистени. Благодаря предварително :)

25.07.07
18:57

Първо се изчиства цялото тяло и тогава започва да се изчиства корема. ( казвам ти как протича процеса на чистене)

25.07.07
19:02

за 15 дена не може да се направи тяло......хората тренират и се хранят правилно с години за да постигнат мечтаните резултати...

25.07.07
19:04

казано от gorki1 на 25.07.07, 19:02:

за 15 дена не може да се направи тяло......хората тренират и се хранят правилно с години за да постигнат мечтаните резултати...

пич, аз не написах че искам да направя тяло, написах колко ще сваля за 15 дена .... явно ти за тия години не си успял друго да направиш ... (без никаква капка заядливост)

25.07.07
19:46

ами от къде да знаем колко ще свалиш?????за всеки е различно според мен..

26.07.07
07:26

gorki1 е прав. Напиши си хранителния режим и тренировките и горе долу ще можем да преценим.

Много зависи от храненето ти. Но на този режим ми се струва , че ще претренираш.

RA

26.07.07
18:52

Прави по 40 минути кардио сутрин на гладно. За по добър ефект можеш да изпиеш и едно кафе преди кардиото.

26.07.07
20:51

казано от Bo0mer на 25.07.07, 18:54:

Чудя се, колко ли ще успея да сваля за 15 дена
Кардиото което правя е всяка сутрин и вечер по 40 мин. бягане. Основния ми проблем е в корема, само там имам мазнини, другите части на тялото са почти изчистени. Благодаря предварително :)

Привет , по мое мение можеш да свалиш 3-4 см, казвам го от опит, захванал съм се с няакъв хранитлен режим, и тернировки и за 6 дни съм свалил 2 см. При мен проблемът е, че аеробната гимастика я няма много. Но с тази , която ти подхождш трябва да има големи резултаи

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1