23.07.07
10:31
Сиурно се повтарям ама нема към кои да се обърна.Дайте съвети и мнения за реда напражнията и броя на сериите
понеделник гърди бицепс
4по8 лег
флаис 3по8
полулег4по8
пул овър 3 по8
сгъване на щанга 3 по8
сгъване на дъмбели3по8
концентрично 3по8
сряда крака рамо
рамени преси 3 пo8
повдигане на дъмбел пред гърди 3по8
рцете встрани с дъмбел3по8
хеикопер3 по8
клек 4 по 10
беддрено сгъване 3 по 20
бедрено разгъвеане 3 по 20
повдигане на пръсти 3 по10
петък гръб трицепс
лег тесен хват 3по 8
френско 3 по 8
дъмбел зад врат 3по 8
гребане с щанга 4 по8
гребане с дъмбел 4 по 8
хиперекстензия3 по 10
мъртва 3 по 8
26.07.07
13:23
Кажи първо колко ти е стажа и какви резултати целиш- маса или релеф.
26.07.07
21:04
Всичко много ми хареса. Имам само малко забележки по третия ден. Остави лег пресата с тесен хват и френското и сложи разгъване на кабел на мястото на вдигане зад врат, мисля че малко стречинг ще дойде добре. А за гърба започни с нещо леко и подгряващо, като набирания или скрипец. Не мисля, че има нужда и от гребане със щанга и от гребане със дъмбели. По-добре остави това със щангата и това с дъмбелите го замени с нещо друго.
казано от power_hammer на 26.07.07, 21:04:
Всичко много ми хареса. Имам само малко забележки по третия ден. Остави лег пресата с тесен хват и френското и сложи разгъване на кабел на мястото на вдигане зад врат, мисля че малко стречинг ще дойде добре. А за гърба започни с нещо леко и подгряващо, като набирания или скрипец. Не мисля, че има нужда и от гребане със щанга и от гребане със дъмбели. По-добре остави това със щангата и това с дъмбелите го замени с нещо друго.
Това което каза е пълна глупост, тези упражнения които изхвърли с лека ръка са сред най - добрите.