искам да направя много здрави крака..........?

28.07.07
13:52

Значи не съм начинаещ ...кракът ми емного дълъг и за това мисля че ще е трудно но моля да споделите начини да постигна целта си...

28.07.07
14:48

Силни или големи ?

28.07.07
15:18

И аз се интересувам от същия въпрос като колегата.

казано от BB_SenTineL на 28.07.07, 14:48:

Силни или големи ?

Лично аз се интересувам предимно от големи, но най-добре би било ако мога да постигна и двете неща.

28.07.07
17:06

клекове + римска тяга + повдигане на пръсти с щанга за прасец + легпреса + бедрено разгъване

28.07.07
17:49

клек приятел :)
това е истината...

28.07.07
17:59

казано от racing на 28.07.07, 17:49:

клек приятел :)
това е истината...

Само с клек няма да стане. Вярно, той е ключът към големите крака, но за чудовищни размери ти трябва и тяга. Идеята е да се наблегне и на задното бедро. Иии прави повече серии!! Краката растат с повече повторения.

II

29.07.07
05:36

Някои правят клякане 2 с. по 20 бр. с оптимална тежест. Разликата е там, че в горно положение задържаш повече време и така хем успокояваш малко дишането, хем ти стигат силите да ги докараш до 20 бр. Това действително изтисква всичко, което е възможно.

FZ

30.07.07
08:05

казано от ukraineca на 28.07.07, 13:52:

Значи не съм начинаещ ...кракът ми емного дълъг и за това мисля че ще е трудно но моля да споделите начини да постигна целта си...

Бедрена сгъване
Бедрено разгъване
Лег преса
Мъртва тяга
Клякане с щанга

30.07.07
09:26

Суперсерии разгъване+клякане е убийствена комбинация, последвана от напади и римска тяга. Щом казваш, че краката ти са дълги, предполагам, че клековете може би няма да са най-удачния вариант, затова може да ги оставиш в края и тренировката да изглежда така

разгъване+лег преса или хак клякане
напади с щанга
клякане
римска тяга

Малко повече повторения, по-малко серии, големи тежести, и яко болка е истината за мен :cheese: и естествено, добро възстановяване

31.07.07
09:20

казано от ukraineca на 28.07.07, 13:52:

Преди да почнеш тежките серии за клек, загрявай много добре!
3-4 разгряващи серии с малки килограми - примерно 30-35-40-45 кг
Кръвта трябва да слезе надолу в краката ти и тогава започвай с
истинския клек.
Римска тяга и бутане на машина това е!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1