От каде да започна с Фитнеса

31.07.07
18:57

Значи нов съм към тази дейност и искам да започна да блъскам здраво и да кажеме след 2,3 или махсимум 5 месеца да стана животно  та въпросът ми е Какви добавки трябва да си купя за начално какво трябва да пия и колко пъти трябва да ходя в седмницата на фитнес и по колко часа на ден.          Също така примерно след това ако се на помпам яко и спра ще ми стаанели нещо ако не пия добавките  и ако неходя на фитнес

31.07.07
19:17

Замени по - горе месеци с години и ще стане работата. Добавките няма да ти съкратят това време.
А ако спреш със фитнеса, ще се върнеш на изходното ниво след време.

31.07.07
19:49

Значи от твойто разбиране да не се захващам с хранителните добавки а само да си блъскам на фитнеса нормално и ще стана пак като животно  след година така ли или не съм разбрал

31.07.07
22:08

Не си разбрал  :lol:
Кефиш ме на макс.Искаш да станеш животно за макс 5 месеца.Nevarmind по въпроса с добавките.И да ги пиеш и да не ги пиеш след като спреш да тренираш ще си се върнеш в изходно положение.Ако си от тоя тип хора “искам да тренирам 5 месеца да стана животно и да си седа така” ще ти кажа по-добре да не започваш да ходиш.Ако искаш резултати трябва да се отдадеш на спорта,но не фанатично,а по-скоро като хоби 10-та степен.

Според мен такива хора от рода на “5 месеца да стана животно” не трябва да се допускат до този форум.Тук се говори за сериозни неща в този спорт,а некви вчерашни смешковци кадео не са си направили труда поне да прочетат една статиа за мускулното развитие ни занимават с идиотски въпроси.Да ви кажа честно ми писна да гледам такива теми и ще е много по-добре да се трият от модератора докато е научат да задаат въпросите си компетентно!

01.08.07
07:23

казано от novak23 на 31.07.07, 18:57:

Значи нов съм към тази дейност и искам да започна да блъскам здраво и да кажеме след 2,3 или махсимум 5 месеца да стана животно  та въпросът ми е Какви добавки трябва да си купя за начално какво трябва да пия и колко пъти трябва да ходя в седмницата на фитнес и по колко часа на ден.          Също така примерно след това ако се на помпам яко и спра ще ми стаанели нещо ако не пия добавките  и ако неходя на фитнес

От входа на Фитнеса, може би...
Искаш...искаш..ако може и без Фитнес да станеш здраво животно, ама и да е за не повече от седмица - две, а резултатите да ти стоят поне до  златна сватба.

Я зарежи, това е несериозно. Ако искаш да тренираш, има достатъчно информация по въпроса.
Тренировки, хранене, както и хранителни добавки, които честно казано, не виждам смисъл да ползваш, поне на този етап.

www.bb-team.org

01.08.07
14:12

Това става с години,освен ако не ползваш анаболни стероиди,които не ти препоръчвам. Но дори и те няма да ти помогнат в този ТВЪРДЕ начален стадий,в който се намираш (супер начинаещ)

01.08.07
17:56

Ако си твърдо държиш на написаното по горе по добре недей да тръгваш на фитнес. Но нищо няма да загубиш Ако тръгнеш, поблъскаш, да видиш за какво става въпрос и можеш да се запалиш, 3-4-5 месеца ако тренираш сериозно и се храниш добре ще има ефект, който ще изчезне след като спреш фитнеса, но според мен ако се запалиш и походиш 4 месеца може да продължиш и 4 години не се знае. ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1