31.07.07
18:57
Значи нов съм към тази дейност и искам да започна да блъскам здраво и да кажеме след 2,3 или махсимум 5 месеца да стана животно та въпросът ми е Какви добавки трябва да си купя за начално какво трябва да пия и колко пъти трябва да ходя в седмницата на фитнес и по колко часа на ден. Също така примерно след това ако се на помпам яко и спра ще ми стаанели нещо ако не пия добавките и ако неходя на фитнес
Замени по - горе месеци с години и ще стане работата. Добавките няма да ти съкратят това време.
А ако спреш със фитнеса, ще се върнеш на изходното ниво след време.
Значи от твойто разбиране да не се захващам с хранителните добавки а само да си блъскам на фитнеса нормално и ще стана пак като животно след година така ли или не съм разбрал
31.07.07
22:08
Не си разбрал :lol:
Кефиш ме на макс.Искаш да станеш животно за макс 5 месеца.Nevarmind по въпроса с добавките.И да ги пиеш и да не ги пиеш след като спреш да тренираш ще си се върнеш в изходно положение.Ако си от тоя тип хора “искам да тренирам 5 месеца да стана животно и да си седа така” ще ти кажа по-добре да не започваш да ходиш.Ако искаш резултати трябва да се отдадеш на спорта,но не фанатично,а по-скоро като хоби 10-та степен.
01.08.07
07:06
Според мен такива хора от рода на “5 месеца да стана животно” не трябва да се допускат до този форум.Тук се говори за сериозни неща в този спорт,а некви вчерашни смешковци кадео не са си направили труда поне да прочетат една статиа за мускулното развитие ни занимават с идиотски въпроси.Да ви кажа честно ми писна да гледам такива теми и ще е много по-добре да се трият от модератора докато е научат да задаат въпросите си компетентно!
казано от novak23 на 31.07.07, 18:57:
Значи нов съм към тази дейност и искам да започна да блъскам здраво и да кажеме след 2,3 или махсимум 5 месеца да стана животно та въпросът ми е Какви добавки трябва да си купя за начално какво трябва да пия и колко пъти трябва да ходя в седмницата на фитнес и по колко часа на ден. Също така примерно след това ако се на помпам яко и спра ще ми стаанели нещо ако не пия добавките и ако неходя на фитнес
От входа на Фитнеса, може би...
Искаш...искаш..ако може и без Фитнес да станеш здраво животно, ама и да е за не повече от седмица - две, а резултатите да ти стоят поне до златна сватба.
Я зарежи, това е несериозно. Ако искаш да тренираш, има достатъчно информация по въпроса.
Тренировки, хранене, както и хранителни добавки, които честно казано, не виждам смисъл да ползваш, поне на този етап.
www.bb-team.org
01.08.07
14:12
Това става с години,освен ако не ползваш анаболни стероиди,които не ти препоръчвам. Но дори и те няма да ти помогнат в този ТВЪРДЕ начален стадий,в който се намираш (супер начинаещ)
Ако си твърдо държиш на написаното по горе по добре недей да тръгваш на фитнес. Но нищо няма да загубиш Ако тръгнеш, поблъскаш, да видиш за какво става въпрос и можеш да се запалиш, 3-4-5 месеца ако тренираш сериозно и се храниш добре ще има ефект, който ще изчезне след като спреш фитнеса, но според мен ако се запалиш и походиш 4 месеца може да продължиш и 4 години не се знае. ;)