01.08.07
14:57
Значи трябва ми помощ за предмишницата и по специално областта на китката,прекалено е слаба.Имам 1 год. стаж и искам да порасне малко пустата китка!Какво да правя :(:(:(
01.08.07
19:43
Самата китка няма как да ти поратне !!! предмишницата може но китката няма как !!!! Ако те боли на някой умражнения ще тарпи и след време коста ще заякне и болка няма да има !!!!!
ина4е за предмишни 3 серии по 14 повторения за долна чест и 2 по 14 повторения за горна !!!
можеш да си вземеш и гумичка за стискане - те укрепват предмишницата и китката като цяло... поне аз вече не чувствам болка в китката, след като си стисках гумата около месец...
По-здрави
01.08.07
20:23
Не моят проблем е че китката изглежда много малка,да не кажа несъразмерна
Сгъване на китките от ръба на пейка е едното упражнение навиване на макара е другото и третото за брахиорадиалиса е обратно бицепсово сгъване с прав лост - те са за предмишници и ти одебеляват и китката.
02.08.07
07:42
мерси! :):):) само ако може да ми кажете примерно по колко серии и повторения горе долу да правя
03.08.07
14:13
да ви попитам и аз :Д за предмишниците и на мен ми е малка китка и ме боли като го правя тва за долната част да ви питам на горен скрицепс с обратен хват нали пак се помпа и предмишниците и да ви попитам аз тренирам 3 дена в седмицата веднъж стига да правя предмишница нали ?
03.08.07
15:26
прави си предмишницата в дни когато не се натоварва допалнително от другите упражнения иначе 6те я претоварва6,примерно когато тренира6 за крака).през китката минава само един мускул и тои се развива като прави6 упражнения от рода на обратното бицепсово сгьване ;) не слагай рькавици и други такива които ти даржат китките стегнати по време на упражнение или ако слага6 ги махаи веднага след сваршване на серията,защото те отслабват китката(сьщото важи и за колана).
казано от Loc_Dog на 02.08.07, 07:42:
мерси! :):):) само ако може да ми кажете примерно по колко серии и повторения горе долу да правя
Аз правя по 2 серии от всяко от трите.
Мнението беше редактирано от Alkorin на 03.08.07 22:26.
казано от Жаката на 08.08.07, 09:28:
Предмишница се прай най - добре в кенефа с едно XXL списание. :cheese:
хахахахаха добре,добре го каза :D :D :D
27.09.07
14:32
Е добре де. Моята програма е гърди-бицепс, гръб-трицепс, рамо-крака. Не мога да преценя кога се натоварва по-малко. ПО колко пъти да я правя?
04.10.07
20:25
казано от Taen на 27.09.07, 14:32:
Е добре де. Моята програма е гърди-бицепс, гръб-трицепс, рамо-крака. Не мога да преценя кога се натоварва по-малко. ПО колко пъти да я правя?
Ами по мое мнение е добре да я сложиш при гърдите,въпреки,че тогава тренираш бицепс май ще е най-добре.Веднъж седмично стига,аз лично я правя по толкова-по две суперсерии сгъване и разгъване на китката с щанга на ръба на лежанка,по 30 повторения на всяка страна.Резултат-15 минути след като ми е свършила тренировката все още имам чувството,че ще ми гръмне ръката от напомпване :coolgrin:
01.02.10
13:16
И аз я правя при гърдите и бицепса,като я слагам на последно място.Загрявам я с гума и след тва правя дигане от пейка 3 серий по 10-12 повторения.Много ми е силна принципно и е обемиста но аз сум голям фен на голямите предмишници и бих искал някой да каже начини за качване на маса в нея.Можете да мки перпоручате и още упражнения ако някой има идея