1 въпрос за витамините

LJ

01.08.07
13:20

четох че Витамин В9 помага на тялото за мускулна маса,та въпроса ми е ще има ли ефект ако го взимам но неправя упражнения или пък правя по 1 път на седмица някакви упражнения във нас.

п.с. знам че тук не е правилното място за тази тема но просто незнаех каде другаде да я постна,моля някой модератор да я премести.

FZ

01.08.07
13:25

Само един витамин нищо не прави.

01.08.07
14:27

да бе може нищо да не тренираш обаче освен В9 трябва и по един аспирин и три супени лажици минерална вода ама от стаклено шише.......................... :lol:

Сега сериозно пии си витамините к’вито и да са те ама и тренираи такова нещо като ‘’без да тренирам какво да пия’’ .................просто няма иначе си вземи мулти-витамини по добре.Успех.........

LJ

01.08.07
18:32

несъм казал въобще да не тренирам ако невиждаш попитах дали ще имат ефект ако Тренирам 1 път в седмицата а не само ако не тренирам.

01.08.07
19:56

казано от LebronBG James на 01.08.07, 18:32:

несъм казал въобще да не тренирам ако невиждаш попитах дали ще имат ефект ако Тренирам 1 път в седмицата а не само ако не тренирам.

едва ли ще доживееш да видиш ефекта... :)
по-здрави

LJ

02.08.07
08:28

ок мерси Бумър :)
ХРаст кво се подиграваш брато,нов съм тук,начинаещ съм немога да знам всичко като тебе.

02.08.07
12:07

аз не знам всичко ама се пак 1 път седмично каквото и да пиеш................ вземи поне 2-3 тренировки седмично по добре тренираи повече и не пии нищо отколкото да пиеш много и да не тренираш така мисля аз, сега ако някои каже нещо против приемам критика;

не съм искал да прозвуча обидно но просто ми стана доста смешно............. сори!!!

LJ

02.08.07
17:28

няма проблем,то и аз небях много на кеф.иначе да знам но просто нямам възможност всяка седмица по 3 пъти(аз нямам възможност и на фитнес да хода) и за тва викам се пак да попитам.мерси все пак :)
По-здрави :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1