01.08.07
13:20
четох че Витамин В9 помага на тялото за мускулна маса,та въпроса ми е ще има ли ефект ако го взимам но неправя упражнения или пък правя по 1 път на седмица някакви упражнения във нас.
п.с. знам че тук не е правилното място за тази тема но просто незнаех каде другаде да я постна,моля някой модератор да я премести.
01.08.07
13:25
Само един витамин нищо не прави.
да бе може нищо да не тренираш обаче освен В9 трябва и по един аспирин и три супени лажици минерална вода ама от стаклено шише.......................... :lol:
Сега сериозно пии си витамините к’вито и да са те ама и тренираи такова нещо като ‘’без да тренирам какво да пия’’ .................просто няма иначе си вземи мулти-витамини по добре.Успех.........
01.08.07
18:32
несъм казал въобще да не тренирам ако невиждаш попитах дали ще имат ефект ако Тренирам 1 път в седмицата а не само ако не тренирам.
казано от LebronBG James на 01.08.07, 18:32:
несъм казал въобще да не тренирам ако невиждаш попитах дали ще имат ефект ако Тренирам 1 път в седмицата а не само ако не тренирам.
едва ли ще доживееш да видиш ефекта... :)
по-здрави
02.08.07
08:28
ок мерси Бумър :)
ХРаст кво се подиграваш брато,нов съм тук,начинаещ съм немога да знам всичко като тебе.
аз не знам всичко ама се пак 1 път седмично каквото и да пиеш................ вземи поне 2-3 тренировки седмично по добре тренираи повече и не пии нищо отколкото да пиеш много и да не тренираш така мисля аз, сега ако някои каже нещо против приемам критика;
не съм искал да прозвуча обидно но просто ми стана доста смешно............. сори!!!
02.08.07
17:28
няма проблем,то и аз небях много на кеф.иначе да знам но просто нямам възможност всяка седмица по 3 пъти(аз нямам възможност и на фитнес да хода) и за тва викам се пак да попитам.мерси все пак :)
По-здрави :)