04.07.07
17:28
Предполагам, че не съм единственият с такъв проблем - общо взето свалих мазнини от всички части на тялото, но долните гърди, в частност външните си остават мазни. Предложете някое по-нестандартно упражнение, с което да ги стегна (да, да, кардиото си е едно на ръка, знам ;) ). Обратният лег само ми пълни главата с кръв, а флайса като че ли въобще не ме удря там.
казано от ®ion на 04.07.07, 17:28:
Предполагам, че не съм единственият с такъв проблем - общо взето свалих мазнини от всички части на тялото, но долните гърди, в частност външните си остават мазни. Предложете някое по-нестандартно упражнение, с което да ги стегна (да, да, кардиото си е едно на ръка, знам ;) ). Обратният лег само ми пълни главата с кръв, а флайса като че ли въобще не ме удря там.
хаха за пръв път чувам, някой да се изразява “външни долни гърди”! До колкото знам, гърдите се делят само на долни,средни,горни... А за това което питаш прави кофички, дори да ти е трудно!
03.08.07
03:22
Отговорът се крие в кофичките и правилното изпълнение на флайса, както ми каза Киборга “Без флайс не си правил гърди ! ” ;-P