здравейте

LI

04.08.07
18:17

Ам зна4и искам да ка4а килограми за 8 клас съм 157см 47кг какво добавки мога да си зема и какво да правя за ка4ването разгледах форума има добри не6та :) ..

04.08.07
19:07

не знам имаш ли стаж във фитнеса ама от това което казваш ме навжда на мисълта че тепърва навлизаш във фитнеса и моят съвет е гледай да хапваш обилно раздели храненията на 5-6 и чак след няколко месеца се хвърляй на добавките

за храненето : гледай да взимаш 100-150 грама протейн на ден със храненето, ограничи junk foodS и яж със протейна бая въглехидрати ( ориз, картофи, овесени ядки, пълнозърнести & ръжени макарони(спагети) ,царевица . Хапвай зеленчуци и плодове със почти всяко ядене ( поне се стреми да го правиш). А най-добрия съвет е отваряй форума и почвай да четеш защото ще намериш отговор на въпроса ти не само в статиите, но и в безброи теми като тази :p. Успех :)

Мнението беше редактирано от nenene на 04.08.07 19:12.

LI

04.08.07
19:12

ами ходя на фитнес от 4 месеца горе долу раката ми е 28 преди взимах само декстроза ами сега ??

04.08.07
19:42

опс извинявай че прибързах ама не беше споменал времето което си тренирал. Ами не си казал колко си качил откакто тренираш но ако не качваш като цяло а и попринцип ако не си си оправил хранителния режим да знаеш че ти е наред не би трябвало да разчиташ на добавки. Иначе бързо усвояем протейн би ти свършил работа , някакви аминокиселини

LI

04.08.07
20:31

ами преди да трагна на фитнес бях 43 сега 47 :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1