04.08.07
18:17
Ам зна4и искам да ка4а килограми за 8 клас съм 157см 47кг какво добавки мога да си зема и какво да правя за ка4ването разгледах форума има добри не6та :) ..
не знам имаш ли стаж във фитнеса ама от това което казваш ме навжда на мисълта че тепърва навлизаш във фитнеса и моят съвет е гледай да хапваш обилно раздели храненията на 5-6 и чак след няколко месеца се хвърляй на добавките
за храненето : гледай да взимаш 100-150 грама протейн на ден със храненето, ограничи junk foodS и яж със протейна бая въглехидрати ( ориз, картофи, овесени ядки, пълнозърнести & ръжени макарони(спагети) ,царевица . Хапвай зеленчуци и плодове със почти всяко ядене ( поне се стреми да го правиш). А най-добрия съвет е отваряй форума и почвай да четеш защото ще намериш отговор на въпроса ти не само в статиите, но и в безброи теми като тази :p. Успех :)
Мнението беше редактирано от nenene на 04.08.07 19:12.
04.08.07
19:12
ами ходя на фитнес от 4 месеца горе долу раката ми е 28 преди взимах само декстроза ами сега ??
опс извинявай че прибързах ама не беше споменал времето което си тренирал. Ами не си казал колко си качил откакто тренираш но ако не качваш като цяло а и попринцип ако не си си оправил хранителния режим да знаеш че ти е наред не би трябвало да разчиташ на добавки. Иначе бързо усвояем протейн би ти свършил работа , някакви аминокиселини
04.08.07
20:31
ами преди да трагна на фитнес бях 43 сега 47 :)