За мен креатин + ?

ST

04.08.07
18:41

Здравейте момчета, на 21 съм и вече от 2 год не сам тренирал стабилно в зала малко у дома само като имам време>
195 сам висок 96 кг имам си нали изградена мускулна маса, но въпроса ми е за креатина, смятам  да го зимам защото сам загубил издражливост,а пак ше почвам в зала!

Та вапроса ми е на мен ми трябва предимно за мускулна издръжливост,смисъл с какво да го взимам (трябва ли задължително с нещо да го пия) имайте в предвид че маса си имам не ми е нужна :smirk: 

И какъв да бъде монохидрат или фосфат?

Мерси за вниманието!

ST

05.08.07
07:24

никой ли няма да помогне >:(

05.08.07
09:51

почни го поне месец след като почнеш тренировките.не е задължително да го пиеш с друго.вида .... сам си реши - монохидрат, трикреатин малат, креатин етилестер, креатин естер малат ..... въпрос на финанси, но по принцип ,различните от монохидрата, не задържат вода.

08.08.07
00:01

препоръчвам ти креалкалин,няма да задържиш вода,ще се повиши обаче силата,а оттам и теглото.аз лично съм много доволен (по отношения на цена-резултат) от този на ultimate nutrition.Друг + е ,че не трябва да го комбинираш с въглехидрати(сокове,витарго и тнт),необходими са ти по-малки дозировки за същия ефект като при монохидрата(на мен ми стигат 5 таблетки по 750мг при лично тегло 95+ на 183 см) и най-важното-не се преобразува в креатинин(така вреден за бъбреците).....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1