04.08.07
18:41
Здравейте момчета, на 21 съм и вече от 2 год не сам тренирал стабилно в зала малко у дома само като имам време>
195 сам висок 96 кг имам си нали изградена мускулна маса, но въпроса ми е за креатина, смятам да го зимам защото сам загубил издражливост,а пак ше почвам в зала!
Та вапроса ми е на мен ми трябва предимно за мускулна издръжливост,смисъл с какво да го взимам (трябва ли задължително с нещо да го пия) имайте в предвид че маса си имам не ми е нужна :smirk:
И какъв да бъде монохидрат или фосфат?
Мерси за вниманието!
05.08.07
07:24
никой ли няма да помогне >:(
почни го поне месец след като почнеш тренировките.не е задължително да го пиеш с друго.вида .... сам си реши - монохидрат, трикреатин малат, креатин етилестер, креатин естер малат ..... въпрос на финанси, но по принцип ,различните от монохидрата, не задържат вода.
препоръчвам ти креалкалин,няма да задържиш вода,ще се повиши обаче силата,а оттам и теглото.аз лично съм много доволен (по отношения на цена-резултат) от този на ultimate nutrition.Друг + е ,че не трябва да го комбинираш с въглехидрати(сокове,витарго и тнт),необходими са ти по-малки дозировки за същия ефект като при монохидрата(на мен ми стигат 5 таблетки по 750мг при лично тегло 95+ на 183 см) и най-важното-не се преобразува в креатинин(така вреден за бъбреците).....