06.08.07
20:37
първи ден - гърди, корем
втори ден - гръб
четвърти ден - рамо, трапец, корем
пети ден - ръце
шести ден - почивка
седми ден - почивка
Програма за първи ден
повдигане на щанга от лег - 4 серии по 8
повдигане на щанга от полулег - 4 серии по 8
повдигане на дъмбели от лег в страни - 4 серии по 8
вдигане на дъмбели от лег над гърди -4 серии по 8 пек-дек - 4 серии по 10 повторения
Програма за втори ден
Скрипец зад гърди
Скрипец пред гърди
Хоризонтален скрипец
С гири дърпане нагоре
Програма за четвърти ден
с лост пред гърди
крив лост до гърди
раменна преса пред гърди - 4 серии по 8 повторения
разтваряне с дъмбели встрани - 3 серии по 8 повторения
трапецовидно повдигане с щанга - 4 серии по 10 повторения
Програма за пети ден
повдигане на щанга от лег в тесен хват - 3 серии по 8 повторения
френска преса - 3 серии по 8 повторения
трицепсово разгъване на скрипец - 3 серии по 8 повторения
бицепсово сгъване с щанга от стоеж - 3 серии по 8 повторения
бицепсово сгъване с дъмбели - 3 серии по 8 повторения
концентрично сгъване - 3 серии по 8 повторения
Здравейте тренирам вече 1 месец и половина и до колкото знам трябва или да сменя програмата си или да увели4а серийте какво да правя кажете
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 09:49.
06.08.07
20:45
http://www.bb-team.org/workout/1358
Това е следващата стъпка.
Jorku мерси за програмата хубава ми се струва обаче-коремни преси неправя защото не сам толкова едър пък съм много висок крака също клякане с щанга(имам болки в кръста и да не тренирам така че ...)мъртва тяга също калфмашина няма това е
казано от plamen91 на 07.08.07, 06:34:
Jorku мерси за програмата хубава ми се струва обаче-коремни преси неправя защото не сам толкова едър пък съм много висок крака също клякане с щанга(имам болки в кръста и да не тренирам така че ...)мъртва тяга също калфмашина няма това е
батка, ти си цяла развалина :D .. според мен се оправдаваш... и не разбрах с тази програма ли си започнал или питаш дали е добра? иначе ще си дам мнението и за посочената на предния пост с-ма - нестава. :)
поздрави
07.08.07
07:08
казано от plamen91 на 06.08.07, 20:37:
първи ден - гърди, корем
втори ден - гръб
четвърти ден - рамо, трапец, корем
пети ден - ръце
шести ден - почивка
седми ден - почивкаПрограма за първи ден
повдигане на щанга от лег - 4 серии по 8
повдигане на щанга от полулег - 4 серии по 8
повдигане на дъмбели от лег в страни - 4 серии по 8
вдигане на дъмбели от лег над гърди -4 серии по 8 пек-дек - 4 серии по 10 повторения
Програма за втори ден
Скрипец зад гърди
Скрипец пред гърди
Хоризонтален скрипец
С гири дърпане нагореПрограма за четвърти ден
с лост пред гърди
крив лост до гърди
раменна преса пред гърди - 4 серии по 8 повторения
разтваряне с дъмбели встрани - 3 серии по 8 повторения
трапецовидно повдигане с щанга - 4 серии по 10 повторенияПрограма за пети ден
повдигане на щанга от лег в тесен хват - 3 серии по 8 повторения
френска преса - 3 серии по 8 повторения
трицепсово разгъване на скрипец - 3 серии по 8 повторения
бицепсово сгъване с щанга от стоеж - 3 серии по 8 повторения
бицепсово сгъване с дъмбели - 3 серии по 8 повторения
концентрично сгъване - 3 серии по 8 повторенияЗдравейте тренирам вече 1 месец и половина и до колкото знам трябва или да сменя програмата си или да увели4а серийте какво да правя кажете
Тази програма не е за 1 месец и половина а за 1 година и половина в фитнес залата, и даже пак е много. И трябва да правиш крака ако неможеш клек то поже бедрено разгъване и згъване.
Не се оправдавам изобщо какво печеля така просто ти казвам че попринцип от малък много ме боли кръста и неща да клякам а понеже не сам много килограми ако трагна и плочки да правя ще заприличам на дърво туй ти казвам и за програмта да с нея тренирам вече 1 месец и половина
Пък и одобрявам мнението на Jorku той е един от 3 4 ма тука който най -много разбира давал ми е много съвети които са ми помагали тай че щом ми е казал да почвам другата програма показана на линка нея ще почна
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 07.08.07 09:52.
07.08.07
09:54
Краката са ти половин тяло. Не може да не ги тренираш. Ако имаш проблем с клековете ги заменяш с лег преса. Калф машината я махаш и слагаш повдигане на пръсти просто. Тягата прави с леко и по 12 повторения. Няма как да имаш проблеми просто.
Коремните преси вече са си до човек :) Познавам доста хора които изобщо не правят корем.
07.08.07
11:32
И аз отскоро се занимава с фитнес, но тази програма ми се струва някакъв ад. Ако ме питаш мен, изкарай още един месец с по-лека програма (предполагам имаш такава) и после се консултирай с някой инструктор. А краката са изключително важни, оттам идва силата.
казано от Jorku на 07.08.07, 09:54:
Коремните преси вече са си до човек :) Познавам доста хора които изобщо не правят корем.
амии какво да коментирам и аз познавам човек, който казва че почивката при цикъл с анаболни стероиди било глупост и си зоби по цяла година и това може би е до човека...
пък иначе до автора на темата всеки да си тренира както иска само че не съм сигурен че ти можеш да разганичиш добро от лошо или в случая - правилен метод от глупост...
а колкото до краката, каквито и съвети да му даваме, той неиска да прави крака и това е...
поздрави
09.08.07
20:15
Здравейте!
Тренирам вече година и три месеца! През това време съм научил много неща, но много имам и да уча. И аз имам проблеми малко с кръста и за това правя упражненияза крака, които не натоварват толкова кръста, защото все пак съм на 17 години и трябва да се съобразявам, защото кръста е един за цял живот. Относно програмата към която даде линк моя приятел Jorku, аз тренирам по нея. Доволен съм! Според мен всеки човек е различен и всеки сам трябва да избира упражненията които на него са му “паснали” и усеща че работят при него,. Не става само така сляпо да се хвърлиш на една програма и да злобиш като луд и да си мислиш че правиш нещо. Всеки си има предпочитания, разбира се най-важното е да питаш и да приемаш съветите на другите и да си вадиш поука от тях. Това е което мога да кажа от моя скромен опит. Майката му е четене и желание! Това е което мога да кажа. Извинявайте ако има нещо, или съм убидил някой, просто искам да съм полезен и аз с нещо, не само да черпя знания от сайта и форума.
Поздрави!
Мнението беше редактирано от slavi_vlaev на 09.08.07 20:18.