Ръце разлика ?!

05.08.07
08:10

Значи проблемът ми е следният стегната ръката ми е почти 39 см а отпусната е 32-33 см.Тази разлика е много дразнеща защото познавам хора на които ръката им е 35-36 а отпусната им е колкото мойта че и по голяма изглежда .А при мен като се маханат тези 6-7 см и става смешно.Мерил съм я и пшреди когато ми беше 36 стегната отпусната беше 31-32 ... Дали мога  чрез някакви упр да намаля разликата според вас. Висок съм 181 и ръцете са ми мн дълги мислч че това е ключовото :(

05.08.07
08:48

Е, щом си висок и мускулите е нормално да са ти дълги и да нямат желания от теб обем в отпуснато състояние, нищо ненормално няма в това.

08.08.07
09:24

МОНСТАРА e прав.

Няма как мишницата ти в отпуснато и стегнато състояние да е с еднаква обиколка - къде остава любимото “напомпване” в случая? :)

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 08.08.07 09:49.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1