Кое не върви...

08.08.07
05:22

Може би темата ми се повтаря но съжалявам.Значи почнах да тренирам февруари бях малко затластял бях станал високите за мен 78 кг и до месец май свалих 13 кг и сега съм 65кг като ги подържам вече 3 месец.Така да си дойда към въпроса въпреки свалените кг имам малко шкембе малко мазно около гърдите оформени са ми но с малко мазно и дупето ми в по тесни дрехи изглежда голямо и въпроса ми е да продължавам ли да съчетавам бягане и фитнес  като искам да си задържа кг а не да свалям.Фитнес инструктора ми каза че е добре е само фитнес и всичко ще си дойде на място бтв пия преди бягане л.карнитин и протеин преди фитнес

Никъде не коментираш хранителния си режим, би ли споменал нещо повече за него?

08.08.07
19:35

казано от Димитър Михайлов на 08.08.07, 09:43:

Никъде не коментираш хранителния си режим, би ли споменал нещо повече за него?

съжалявам че съм го пропуснал значи сутрин закуската ми е след тренировка която е от 8 до 9 преди трен само протеин суроватка закуска към 10…2 филии бонус 100-150 гр сирене масло и салам и нещо зелено а друг ден филии с пастет....обед месо със салатка....следобед кис.мляко със суров фъстък....вечеря месо със нещо салата или гарнитура но този режим него спазвам много стриктно като  нямям време и не съм вкъщи хапвам закуски демек бял хляб

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1