02.08.07
17:07
значи каква е разликата при чукчетата като ги правя в подхват и надхват и кое е по-добро
и 2-я въпрос е за почивките между упражненията и дали трябва да я има имам в предвид например между упражненията на 1 и съща мускулна група
02.08.07
19:00
Надхват - по - горната и вътрешна част на гърба.
Подхват - по - долната и външна част на гърба.
Почивките са си до човек мен ако питаш. Аз си свикнах отначало да се мотам повече и сега пак така си правя. Недей да прескачаш 2 минути е моя съвет.
Jorku е изчерпал отговорите и по двата въпроса искам само да допълня едно нещо за почивките, значи аз всеки път си почивам различно не съм залепен до часовника да гледам кога ще ми мине почивката като усетя че съм си поотпочинал малко.
Аз от по-старото поколение бих казал че повече от минута почивка не е нужно.До ден днешен тренирам така.Айде да не ти разбъркваме мозъка,ама това което ти каза Жорето е така,само почивката да е по-малка.
казано от МИЛЕ на 08.08.07, 23:05:
Аз от по-старото поколение бих казал че повече от минута почивка не е нужно.До ден днешен тренирам така.Айде да не ти разбъркваме мозъка,ама това което ти каза Жорето е така,само почивката да е по-малка.
аз например след тежките дихателни серии, първата минута немога да си поема дъх повече от 1 мин при всички сличай, тава ще рече че ти сваляш тежест в такъв случай нали, за да стане почивката 1 мин?
09.08.07
08:27
Най-много минута, дори гледам да не минава 30 сек при по-леките упражнения. Няма начин, падат тежестите, но пък тренировката става съвсем друга, когато е плътна.