01.08.07
21:05
Здравейте!Имам въпрос относно тичането.Искам да стопя мазнините на корема,бедрата и осоенно на дупето.От малък много често ритах и краката ми са доста обемни.Сега съм на 15 и от една година не съм ритал,та краката ми са се отпуснали доста.Иксам да попитам кога(през коя част от дена),колко време трябва да тичам и колко пъти седмично.За корем,мисля да правя и коремни преси,ама съм чул че няма да има ефект,ако не се стопят мазнините.И дали има някаква диета за това?Благодаря предварително.
Темата беше редактирана от =HENRY= на 01.08.07 21:07.
08.08.07
17:42
Естествено че ти трябва диета,а коремните преси ти развиват мускулатурата на корема,а не я показват.Релефа става с кардио!
08.08.07
19:03
защо не поразгледаш малко пък после да питаш каквото и да било и съм сигурен че ще намериш отговори на тези въпроси
От опит ще ти кажа нещо - ако имаш възможност тичай сутрин на гладно, поне 4 пъти в седмицата.Тичах 5 дни в седмицата всеки ден на стадиона на гладно и има ефект.Ще изгубиш и много мускулна маса, но нали искаш да отслабнеш.А и краката и задните части много се променят от тичането, естествено към по-хубаво :)
С хубаво НВД и Суплементи ще загуби минилно количество мускул ... Мускула има памет и ще се въстанови бързо ;)
11.08.07
20:11
Може да пробваш и веднага след тренировка - така ще гориш направо от мазнините (ако имаш енергия все още)
Да..ако нямаш възможност сутрин на гладно, след тренировка с тежести веднага прави кардио, така изгаряш натрупаните мазнини. :)
казано от TREVATA на 11.08.07, 07:46:
С хубаво НВД и Суплементи ще загуби минилно количество мускул ... Мускула има памет и ще се въстанови бързо ;)
може ли малко по-подробно да обясниш, как да загубим минимално ММ при всекидневно тичане? Много ме интересува понеже този месец започнах да тичам редовно и имам чувството че се стопявам яко...