04.08.07
04:04
Понеделник-Гърди,Рамо,Трицепс,Крака
Гърди-Лег,Кофички 3X8
Рамо-Раменни преси с дъмбел 4x8
Трицепс-Френско,Лег тесен хват 3x8
Крака-Клек,Повдигане на пръсти за прасец на смит машина 3x8
Вторник-Гръб,Бицепс,Трапец,Корем
Гръб-Набирания(широк хват пред гърди),Гребане с щанга-3X8
Бицепс-Скотово сгъване,Сгъване с щанга-3X8
Трапец-Придърпване с щанга4x8
Корем-Преси,Повдигане на крака от вис-3X8
Четвъртък-Гърди,Рамо,Трицепс,Крака
Гърди-Полулег,Изтласкване на дъмбели от полулег-3X8
Рамо-Повдигане на щанга пред Гърди,Разтваряна с дъмбели-3X8
Трицепс-Френско-4x8
Крака-Клек,Повдигане на пръсти за прасец на смит машина 3x8
Петък-Гръб,Бицепс,Трапец,Корем,Задно рамо
Гръб-Тяга,Хоризонтален скрипец-3X8
Бицепс-Концентрично,Скотово-3X8
Зад.Рамо-Щанга зад врат-4x8
Е какво ще кажете....
04.08.07
07:06
казано от largo_ на 04.08.07, 04:04:
Понеделник-Гърди,Рамо,Трицепс,Крака
Гърди-Лег,Кофички 3X8
Рамо-Раменни преси с дъмбел 4x8
Трицепс-Френско,Лег тесен хват 3x8
Крака-Клек,Повдигане на пръсти за прасец на смит машина 3x8Вторник-Гръб,Бицепс,Трапец,Корем
Гръб-Набирания(широк хват пред гърди),Гребане с щанга-3X8
Бицепс-Скотово сгъване,Сгъване с щанга-3X8
Корем-Преси,Повдигане на крака от вис-3X8Четвъртък-Гърди,Рамо,Трицепс,Крака
Гърди-Полулег,Изтласкване на дъмбели от полулег-3X8
Рамо-Повдигане на щанга пред Гърди,Разтваряна с дъмбели-3X8
Трицепс-Френско-4x8
Крака-Клек,Повдигане на пръсти за прасец на смит машина 3x8Петък-Гръб,Бицепс,Трапец,Корем,Задно рамо
Гръб-Тяга,Хоризонтален скрипец-3X8
Бицепс-Концентрично,Скотово-3X8
Зад.Рамо-Щанга зад врат-4x8
Е какво ще кажете....
На мен лично не ми харесва аз никога не бих тренирал така.
04.08.07
08:43
Така значи на мен не ми харесва направи така: Понеделник-Гърди Предно и Средно Рамо и Корем :Вторник:-Гръб Задно рамо Трапец :Сряда-Почивка :Четвъртък-Крака :Петък-Ръце и Корем Упражненията са индивидуални и Успех
12.08.07
00:25
Благодаря за мненията но аз лично 1 път седмично ми е малко за 1 мускулна група.2-3 дни ми стига да възтановя така че мисля че програма е добра за мен :).Просто исках да разбера дали има и други който тренират така.
12.08.07
05:27
аз тренирам така : ).Не се влияй от тези мнения ако вървиш добре не я сменяй...
12.08.07
07:24
Да всичко е до усещане но се следи стриктно защото риска от претрениране е голям!
казано от vampire666heart на 12.08.07, 07:24:
Да всичко е до усещане но се следи стриктно защото риска от претрениране е голям!
Да вярно ,че мн неща упират до усещането ,но с две упражнения за всяка мускулна група за какво усещане говорим .В петък Largo_ прави 5 мускулни групи.Това е прекалено много.Може би от части греша ,но като цяло 100% претрениране.Ларго , смени програмата брат .Много е претрупана.и прави повечко за корем
Нормална програма, моята е подобна.
Само няколко забележки - вдигане на щанга зад врат не е за задно рамо, а за предно и средно. Придърпването на щанга също, макар че товари и трапеца. За гръб може още едно упражнение да се сложи.
Опитвал съм нещо подобно.
Не е зле, но на твое място, бих сложил един полулег за гърди и бих махнал едното упражнение за трицепс, а във втори ден бих сложил задно рамо.
Също така, бих отделил крака и корем в 3-ти тренировъчен ден.
12.08.07
13:09
Гледам упражненията са базови тоест това е програма за маса или? В смисъл такъв вид програма става ли за сериозна маса ( сега за есента и зимата )? Стажа ми е около 3-4 месеца ( след голяма пауза която ме върна в стартовото положение, а преди това бях тренирал около 6 месеца )? В момента съм на това http://www.bb-team.org/workout/1358 и съм много доволен ( режима на хранене ми е ВВД, взимам и амин/протеин ), но ми се иска да тренирам по-често, поставил съм си цели и съм се хванал доста сериозно ( тренировка, спане, ядене - всичко по часовник :) ). Общо взето нещо подобно ли да си измисля или някой стадартен 4-5 дневен сплит да хвана за сега? Извинявам се за лекото off- че ама да не правя нова тема, че видях тази програма и ми стана интересно. :red:
Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 12.08.07 13:15.