12.08.07
21:32
значи тренирам от 1 месец и много ми се иска, ако някой има времето и желанието да ми състави някаква програма, за да я изпълнявам. Имам време да я правя, но не ми се иска да правя например упражнения за бицепс от стоеж, защото се набивам, както и за крака, защото и без това си тренирам баскет. Ще съм много благодарен :p
13.08.07
01:13
Не разгледа ли раздела в изданието - http://www.bb-team.org/fitness/workouts/ ?
13.08.07
06:35
Офф, ако мислиш че ще се набиеш просто не се захващай за това ....Много ми е чудно защо си мислиш така...Щото си чул от някой ?
казано от alleN на 13.08.07, 06:35:
Офф, ако мислиш че ще се набиеш просто не се захващай за това ....Много ми е чудно защо си мислиш така...Щото си чул от някой ?
ами да, доста хора ми казаха така и аз почвам да си мисля, че е вярно :S
казано от roccett на 13.08.07, 09:05:
казано от alleN на 13.08.07, 06:35:
ами да, доста хора ми казаха така и аз почвам да си мисля, че е вярно :S
Да ама не е ,това обикновено са хора които представа си нямат за какво говорят и действат на принципа страх лозе пази който в случая е погрешен.
16.08.07
20:46
казано от roccett на 12.08.07, 21:32:
значи тренирам от 1 месец и много ми се иска, ако някой има времето и желанието да ми състави някаква програма, за да я изпълнявам. Имам време да я правя, но не ми се иска да правя например упражнения за бицепс от стоеж, защото се набивам, както и за крака, защото и без това си тренирам баскет. Ще съм много благодарен :p
Еми ти по тази логика елиминирай половина упражнения от програма си и ходи 1 път седмично на фитнес,за да не се набиеш. Това са абсолютни глупости,тренирай си спокойно,най-много може да не правиш крака,но другите групи ги тренирай