Програма за начинаещ

12.08.07
21:32

значи тренирам от 1 месец и много ми се иска, ако някой има времето и желанието да ми състави някаква програма, за да я изпълнявам. Имам време да я правя, но не ми се иска да правя например упражнения за бицепс от стоеж, защото се набивам, както и за крака, защото и без това си тренирам баскет. Ще съм много благодарен :p

Не разгледа ли раздела в изданието - http://www.bb-team.org/fitness/workouts/ ?

13.08.07
06:35

Офф, ако мислиш че ще се набиеш просто не се захващай за това ....Много ми е чудно защо си мислиш така...Щото си чул от някой ?

13.08.07
09:05

казано от alleN на 13.08.07, 06:35:

Офф, ако мислиш че ще се набиеш просто не се захващай за това ....Много ми е чудно защо си мислиш така...Щото си чул от някой ?

ами да, доста хора ми казаха така и аз почвам да си мисля, че е вярно :S

13.08.07
10:19

казано от roccett на 13.08.07, 09:05:

казано от alleN на 13.08.07, 06:35:

ами да, доста хора ми казаха така и аз почвам да си мисля, че е вярно :S

Да ама не е ,това обикновено са хора които представа си нямат за какво говорят и действат на принципа страх лозе пази който в случая е погрешен.

16.08.07
20:46

казано от roccett на 12.08.07, 21:32:

значи тренирам от 1 месец и много ми се иска, ако някой има времето и желанието да ми състави някаква програма, за да я изпълнявам. Имам време да я правя, но не ми се иска да правя например упражнения за бицепс от стоеж, защото се набивам, както и за крака, защото и без това си тренирам баскет. Ще съм много благодарен :p

Еми ти по тази логика елиминирай половина упражнения от програма си и ходи 1 път седмично на фитнес,за да не се набиеш.  Това са абсолютни глупости,тренирай си спокойно,най-много може да не правиш крака,но другите групи ги тренирай

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1