13.08.07
17:43
Здравейте значи реших да пусна тази тема с цел всички да се изкажат дали е имало момент в който ви е писвало и сте искали да зарежете всичко и разбира се как сте се справяли в такива ситуации нека колкото може повече хора да се изкажат и по този начин да се мутивираме и да покажем че с воля и умение става всичко а както всички знем проблема на повечето е че искат за един-два месеца да постигнат нещо а трябва години труд !
Темата беше редактирана от faramir на 13.08.07 17:51.
То ако ти идва от вътре го правиш,ако не ти доставя удоволствие значи не си в правилната посока и не е казано ,че всеки трябва да се занимава с фитнес !
13.08.07
18:20
Не си разбрал темата аз съм сигурен че поне 80-90% от всички са имали такива моменти
За няколко години ‘залудо’ тренировки и една сериозно - не ми се е случвало.
Дори и да ми е кофти ден, като барна щангата и съм като нов.
Всъщност, проблема ми е, че не мога да тренирам толкова, колкото ми се иска :D
Темата е все пак за бб, нали?
Мнението беше редактирано от 6th на 13.08.07 19:19.
13.08.07
20:01
Аз съм имал такива моменти и просто си казвам че ако спра всичко и става още по зле и така до 1-2 дни и отново ми идва музата ...
13.08.07
20:37
Никога. Тоя спорт осмисля живота ми.
Начин на живот ми е, мога да оставя доста други неща, но от фитнеса не ми се иска никога да се отказвам. Докато мога ще тренирам. Иначе в житейски депресии не съм изпадал, не съм такъв човек, весело създание съм.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 13.08.07 22:09.
14.08.07
07:27
За мен лично това е начин на живот изпадал съм може би но никога не сам се отказвал !
Мнението беше редактирано от faramir на 14.08.07 07:32.
14.08.07
08:55
Сьществува едно психическо сьстояние което се получава ако претренирвате често
Понякога за да изчезне са нужни месеци и през това време няма да ви се иска да барнете железата
14.08.07
10:35
казано от Jorku на 13.08.07, 20:37:
Никога. Тоя спорт осмисля живота ми.
И при мен така.
14.08.07
11:00
казано от twista на 14.08.07, 08:55:
Сьществува едно психическо сьстояние което се получава ако претренирвате често
Понякога за да изчезне са нужни месеци и през това време няма да ви се иска да барнете железата
А има и друго ако си поставите твърде високи цели и неги изпълните настъпва отчаяние...
или като имаш някакви проблеми - пари, в ежедневието, с приятелите..
Това в никакъв случай не е нещо, за което трябва да се откажеш! Дай си няколко дни почивка и всичко после ще е постарому
При мен е имало само дни, в които не ми се е тренирало, но въпреки това знам, че трябва да отида да тренирам, понякога настроението ми се оправя, понякога не, но съм си казал, че никога няма да си мисля за отказване - толкова труд съм вложил до сега и не искам да го изпратя на вятъра.
18.08.07
17:01
Имаше в един филм една фраза “на свестните им трябва малко почивка” - един хубав сън в 90 на 100 променя погледа ми към цялостната ситуация. Някой беше казал “поставяйте си малки цели и когато ги изпълнявате ще се чувствате много по-доволни от себе си”...
Срещай се с хора които те мотивират - НЕ говоря само за фитнес -за всичко от ежедневието - малко разтоварване с някой който не си виждал дълго време например би ти отвлякъл вниманието от проблемите...избягвай хора които (например за залата) са много напред с материала и постоянно ти мрънкат къде бъркаш с тренировки и глупости-отиди по къс ръкав с някои хърби на зала и да видиш как ще вдишаш малко повече въздух :lol:
Най-важното е да се придържаш към основната идея - всяка сутрин се събуждай и с друга мисъл освен ,че ти се пикае адски много - сети се какво имаш да правиш и започни поетапно да го вършиш - когато се сетиш за нещо -изпълнявай го веднага - може да ти звуча странно и не хващаш кво общо има с мотивацията ,но пробвай и ще разбереш.
Разбери какво искаш - не бъди като жените - аз окачих няколко плаката на стената си и гледам идолите си и се мотивирам ! (може да не е бате Арни или Колман -примерно ако си хип-хоп фен може да си лепнеш LL Cool J :lol: )
И най-важното разбери какво те мотивира най-много (музика,филми,спомени,разговори с хора,снимка която ти е направила впечатление,момичета,случки които са ти харесали ) и си ги припомняй редовно....
кризата рано или късно ще отмине ...