Здравейте

FA

13.08.07
17:43

Здравейте значи реших да пусна тази тема с цел всички да се изкажат дали е имало момент в който ви е писвало и сте искали да зарежете всичко и разбира се как сте се справяли в такива ситуации нека колкото може повече хора да се изкажат и по този начин да се мутивираме и да покажем че с воля и умение става всичко а както всички знем проблема на повечето е че искат за един-два месеца  да постигнат нещо а трябва години труд !

Темата беше редактирана от faramir на 13.08.07 17:51.

13.08.07
18:06

То ако ти идва от вътре го правиш,ако не ти доставя удоволствие значи не си в правилната посока и не е казано ,че всеки трябва да се занимава с фитнес !

FA

13.08.07
18:20

Не си разбрал темата аз съм сигурен че поне 80-90% от всички са имали такива моменти

13.08.07
19:18

За няколко години ‘залудо’ тренировки и една сериозно - не ми се е случвало.

Дори и да ми е кофти ден, като барна щангата и съм като нов.

Всъщност, проблема ми е, че не мога да тренирам толкова, колкото ми се иска :D

Темата е все пак за бб, нали?

Мнението беше редактирано от 6th на 13.08.07 19:19.

13.08.07
20:01

Аз съм  имал такива моменти и просто си казвам че ако спра всичко и става още по зле и така до 1-2 дни и отново ми идва музата ...

Никога. Тоя спорт осмисля живота ми.

13.08.07
22:06

Начин на живот ми е, мога да оставя доста други неща, но от фитнеса не ми се иска никога да се отказвам. Докато мога ще тренирам. Иначе в житейски депресии не съм изпадал, не съм такъв човек, весело създание съм.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 13.08.07 22:09.

FA

14.08.07
07:27

За мен лично това е начин на живот изпадал съм може би но никога не сам се отказвал !

Мнението беше редактирано от faramir на 14.08.07 07:32.

TW

14.08.07
08:55

Сьществува едно психическо сьстояние което се получава ако претренирвате често
Понякога за да изчезне са нужни месеци и през това време няма да ви се иска да барнете железата

14.08.07
10:35

казано от Jorku на 13.08.07, 20:37:

Никога. Тоя спорт осмисля живота ми.

И при мен така.

14.08.07
11:00

казано от twista на 14.08.07, 08:55:

Сьществува едно психическо сьстояние което се получава ако претренирвате често
Понякога за да изчезне са нужни месеци и през това време няма да ви се иска да барнете железата

А има и друго ако си поставите твърде високи цели и неги изпълните настъпва отчаяние...

14.08.07
14:42

или като  имаш някакви проблеми - пари, в ежедневието, с приятелите..
Това в никакъв случай не е нещо,  за което трябва да се откажеш! Дай си няколко дни почивка и всичко после ще е постарому

14.08.07
19:26

При мен е имало само дни, в които не ми се е тренирало, но въпреки това знам, че трябва да отида да тренирам, понякога настроението ми се оправя, понякога не, но съм си казал, че никога няма да си мисля за отказване - толкова труд съм вложил до сега и не искам да го изпратя на вятъра.

14.08.07
20:38

:)

Мнението беше редактирано от mitaka101 на 16.10.07 21:39.

18.08.07
17:01

Имаше в един филм една фраза “на свестните им трябва малко почивка” - един хубав сън в 90 на 100 променя погледа ми към цялостната ситуация. Някой беше казал “поставяйте си  малки цели и когато ги изпълнявате ще се чувствате много по-доволни от себе си”...
Срещай се с хора които те мотивират - НЕ говоря само за фитнес -за всичко от ежедневието - малко разтоварване с някой който не си виждал дълго време например би ти отвлякъл вниманието от проблемите...избягвай хора които (например за залата) са много напред с материала и постоянно ти мрънкат къде бъркаш с тренировки и глупости-отиди по къс ръкав с някои хърби на зала и да видиш как ще вдишаш малко повече въздух :lol:
Най-важното е да се придържаш към основната идея - всяка сутрин се събуждай и с друга мисъл освен ,че ти се пикае адски много - сети се какво имаш да правиш и започни поетапно да го вършиш - когато се сетиш за нещо -изпълнявай го веднага - може да ти звуча странно и не хващаш кво общо има с мотивацията ,но пробвай и ще разбереш.
Разбери какво искаш - не бъди като жените - аз окачих няколко плаката на стената си и гледам идолите си и се мотивирам ! (може да не е бате Арни или Колман -примерно ако си хип-хоп фен може да си лепнеш LL Cool J :lol: )
И най-важното разбери какво те мотивира най-много (музика,филми,спомени,разговори с хора,снимка която ти е направила впечатление,момичета,случки които са ти харесали ) и си ги припомняй редовно....

кризата рано или късно ще отмине ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1