Таза и бедрата

ER

13.08.07
15:06

искам да попитам нещо!
в продължение на около две години карах колело почти всеки ден
сега се отказах и от два месеца ходя на фитнес редовно (3-4 пъти в седмицата вече имам и програма)
наскоро забелязах че съм по широк в таза и в бедрата(изобщо в краката)
ще ми дадете ли някои съвети как да оправя това
Моля пишете!

13.08.07
15:27

Не може да се оправи това. По добре налей мускули в гръдния кош, рамената и ръцете и ще се коригира всичко. Аз също бях така (всеки ден преди това карах колело) и благодарение на това го коригирах.

ER

13.08.07
19:57

мерси човек
а междудругото това за колко време горе долу го коригира
и ше ми кажеш ли някои(най-ефикасните) упражнения за повишаване мускулната маса на гръдния кош,раменете и ръцете
защото аз все пак съм начинаещ и не ги знам много.

13.08.07
23:38

Провери във сайта тук http://www.bb-team.org/fitness Избираш си мускулна група и гледаш видовете упражнения, кое и как се прави. Ако нещо друго не разбираш, питай пак ;-)

Мнението беше редактирано от Renovaccio на 13.08.07 23:40.

ER

14.08.07
06:55

ок.раменете и ръцете мога да ги жидя от там
ама за наливане мускулна маса в гръдния кош , шеми кажеш ли най-ефикасните упражнения

14.08.07
11:40

Най-ефикастни  са “изтласкване на щанга от лег” и “пул оувър”. За да натрупаш маса също трябва да подбираш и храната която ядеш. Като начинаещ започни само с лицеви опори и набиране на лост, за да укрепиш мускулатурата. След това вече можеш да пробваш и със тежести.

Мнението беше редактирано от Renovaccio на 14.08.07 11:41.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1