Мога.....

ER

14.08.07
16:25

мога ли да кача чиста мускулна маса без никакви хранителни добавки а само с добра диета и как?

ER

14.08.07
16:34

аз съм на почти на16 185см и тежа към 80кг
начинаещ съм започнах преди около два месеца и си съставих програма без крака.защото съм достатъчно развит в тях
( две години почти всеки ден карах колело)затова искам да кача мускулна маса в гръдния кош,рамената и ръцете

14.08.07
16:58

казано от Ericsonn на 14.08.07, 16:25:

мога ли да кача чиста мускулна маса без никакви хранителни добавки а само с добра диета и как?

Можеш,даже ако си начинаещ е препоръчително да караш без добавки. Диетата ти трябва да е много добре направена и съобразена с целите и възможностите ти. Но дори и така да е,без добавки резултат идва значително по-бавно

ER

14.08.07
17:13

ако не правя упражнения за крака ,а само за горната част на тялото и спазвам определена диета за качване на килограми,
само в горната част на тялото ли ще кача маса(а аз точно това искам)?

FZ

15.08.07
09:15

казано от Ericsonn на 14.08.07, 16:25:

Абе може ама  е хубаво да включиш и някоя друга добавка.

15.08.07
09:51

казано от Ericsonn на 14.08.07, 16:34:

аз съм на почти на16 185см и тежа към 80кг
начинаещ съм започнах преди около два месеца и си съставих програма без крака.защото съм достатъчно развит в тях
( две години почти всеки ден карах колело)затова искам да кача мускулна маса в гръдния кош,рамената и ръцете

Това че си карал колело не значи че краката ти са силни или развити, а че си развил известна издръжливост в тях, може би по тая логика аз не трябва да тренирам ръце понеже съм ги сапунисвал с години преди ядене и те са ми достатъчно развити ?!? Не когато тренираш с тежести трябва да се тренира всяка част от тялото и да не се пренебрегват мускулни групи.

15.08.07
10:18

Уби ме! По тая логика никой мъж няма да прави предмишница  :coolgrin:  .

ER

17.08.07
20:02

нямах предвид развит а това че съм по широк в областта на таза и бедрата (изобщо в краката)
и за да добия равномерно тяло искам да налея мускули в гръдния кош,ръцете и рамената

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1