14.08.07
16:25
мога ли да кача чиста мускулна маса без никакви хранителни добавки а само с добра диета и как?
14.08.07
16:34
аз съм на почти на16 185см и тежа към 80кг
начинаещ съм започнах преди около два месеца и си съставих програма без крака.защото съм достатъчно развит в тях
( две години почти всеки ден карах колело)затова искам да кача мускулна маса в гръдния кош,рамената и ръцете
14.08.07
16:58
казано от Ericsonn на 14.08.07, 16:25:
мога ли да кача чиста мускулна маса без никакви хранителни добавки а само с добра диета и как?
Можеш,даже ако си начинаещ е препоръчително да караш без добавки. Диетата ти трябва да е много добре направена и съобразена с целите и възможностите ти. Но дори и така да е,без добавки резултат идва значително по-бавно
14.08.07
17:13
ако не правя упражнения за крака ,а само за горната част на тялото и спазвам определена диета за качване на килограми,
само в горната част на тялото ли ще кача маса(а аз точно това искам)?
15.08.07
09:15
казано от Ericsonn на 14.08.07, 16:25:
Абе може ама е хубаво да включиш и някоя друга добавка.
казано от Ericsonn на 14.08.07, 16:34:
аз съм на почти на16 185см и тежа към 80кг
начинаещ съм започнах преди около два месеца и си съставих програма без крака.защото съм достатъчно развит в тях
( две години почти всеки ден карах колело)затова искам да кача мускулна маса в гръдния кош,рамената и ръцете
Това че си карал колело не значи че краката ти са силни или развити, а че си развил известна издръжливост в тях, може би по тая логика аз не трябва да тренирам ръце понеже съм ги сапунисвал с години преди ядене и те са ми достатъчно развити ?!? Не когато тренираш с тежести трябва да се тренира всяка част от тялото и да не се пренебрегват мускулни групи.
17.08.07
20:02
нямах предвид развит а това че съм по широк в областта на таза и бедрата (изобщо в краката)
и за да добия равномерно тяло искам да налея мускули в гръдния кош,ръцете и рамената