Според вас така ли е

14.08.07
18:21

Вярно ли е,че,когато тренираш в един ден рамо и крака,рамото изоставало.В залата,където тренирам много хора смятат така.Така било грешно да се тренира.Вие как мислите???????И защо трябва рамото да изостава ако си направиш всичко точно????

14.08.07
19:58

казано от Edimen на 14.08.07, 18:21:

Вярно ли е,че,когато тренираш в един ден рамо и крака,рамото изоставало.В залата,където тренирам много хора смятат така.Така било грешно да се тренира.Вие как мислите???????И защо трябва рамото да изостава ако си направиш всичко точно????

Зависи как правиш крака, зависиш как правиш рамо, зависи от храненето, метаболизмът ти и възстановяването...

14.08.07
19:59

според мен не.Може би твоите познати са имали предвид , че когато тренираш крака първо тогава изостава рамото ти

Има такава теория, че каквото и да правиш с крака то изостава. Моето мнение е че ако толкова те е страх прави рамото първо.
А най - доброто си е само крака. Другото не бих го правил.

14.08.07
22:07

при мен до сега не е имало проблеми при подобно съчетание,  даже рамото си върви по-добре и от краката!

14.08.07
22:12

Като правиш клякания и лег преси те са много изцеждащи за тялото като цяло, така че след като пристъпиш към другата мускулна група си изцеден, затова отговора е прави първо раменете а после краката.

15.08.07
06:25

Ако правиш крака и рамо започвай с рамото.
Няма смисъл кръвта първо да слиза в краката, а после да почваш рамото.

15.08.07
08:59

казано от Kazaka на 15.08.07, 06:25:

Аз пък не мога да си представя, че ще правя каквото и да е в комбинация с крака. След leg day аз буквално се тътря довкъщи  :-S

16.08.07
10:56

казано от Voyager на 15.08.07, 08:59:

казано от Kazaka на 15.08.07, 06:25:

Аз пък не мога да си представя, че ще правя каквото и да е в комбинация с крака. След leg day аз буквално се тътря довкъщи  :-S

Ами представи си , че имаш възможност 3 пъти седмично да си в залата
Кой е по-добрият вариант: да не правиш крака или да ги правиш заедно с друг мускул???

16.08.07
17:19

Благодаря за отговорите!Преди правех краката първо,защото бях чул,че е по-добре да се почва от по големия мускул,но от сега нататък ще правя рамото преди краката.Аз самия мисля,че така е по-добре и ми е по удобно да тренирам така.Но не бях сигурен и все пак трябваше да попитам.За сега имам възможност да тренирам три пъти в седмицата и няма как да разделя краката отделно.Тренирам по тази програма http://www.bb-team.org/workout/1358 и ще може ли след време да разменя мястото на трицепса и рамото или бих могъл да комбинирам всичко със краката.

Мнението беше редактирано от Edimen на 16.08.07 17:25.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1