Задника...

CO

16.08.07
18:14

Кои упражнения да избягвам, за да не ми се уголеми задника и да стане грозен и дебел и голям ?

16.08.07
18:29

не яж сладко.Следи си храненето.Упражненията няма да ти направят задника голям.Зависи и от гена ако ваще са гъзести и ти ще станеш :)
Като ти стане пък там какъвто не искаш отслабваш и всичко е ок

CO

17.08.07
08:12

Ами не, нашите не са гъзести, пък и аз съм абсолютен мезоморф...работата е че клековете много ми влизат в задника и ме притесняват(не клякам до долу)

17.08.07
08:46

Аз лично на клека клякам до там до където ми натоварва бедрата усетя ли че натоварва нещо друго и се изправям.Иначе само на разгрявката когато правя без тежести клякам до земята.

17.08.07
10:41

казано от Cord на 17.08.07, 08:12:

Ами не, нашите не са гъзести, пък и аз съм абсолютен мезоморф...работата е че клековете много ми влизат в задника и ме притесняват(не клякам до долу)

От клека няма да ти стане дебел задника, единственото е да качиш ММ там...

ER

17.08.07
20:06

и как ще отслабнеш точно там (където искаш)

18.08.07
14:22

казано от Ericsonn на 17.08.07, 20:06:

и как ще отслабнеш точно там (където искаш)

ами сваляш навсякъде какво не му е ясното ? Като отслабнеш примерно 10 кила естествено е, че и гъза ти ще отслабне

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1