Поредното питане за програма

DO

14.12.04
22:12

Програмата е за маса. Как ви се струва и има ли забележки ?

Понеделник :
Гръб - набирания с широк хват пред врат - 4 по 10
Гърди - права лежанка 4 серии , 12 по70 кг , 10 по 85 , 8 по 100 , 4 до 6 по 115
Гръб - придърпване на скрипец зад врат 4 серии по 12,10,8,6 с увеличаване на тежеста.
Гърди - лежанка за горна част 4 серии 12 по 70 , 10 по 80 , 8 по 90, 6 по 100
Гръб , гребане с дъмбел - 4 серии 12,10,8,6 с увеличаване на килограмите с по 5
Гърди - лежанка за долна част 4 серии 12 по 70 , 10 по 80 , 8 по 90, 6 по 100
Гръб - придърпване на скрипец към тялото с тесен хват 4 серии 12,10,8,6 с увеличаване на килограмите с по 10
Гърди - успоредка 4 по 10-12 повторения
Завършване - pullover 4 по 15 повторения с 35 кг

Вторник - почивка или леко кардио

Сряда -
Крака - клякане с лост 4 по 12 повторения
Напади с дъмбели
Повдигане на машина за прасец , 4 по 12 повторения
Рамо - Раменни преси зад врат 4 серии по 12,10,8,6 , увеличаване на тежеста с 10 кг
Раменни преси пред врат 4 серии по 12,10,8,6 , увеличаване на тежеста с 10 кг
Придърпване на лост към гърди с широк хват 4 серии по 12,10,8,6 , увеличаване на тежеста с 10 кг
Разтваряне на дъмбели встрани 4 серии по 12,10,8,6 , увеличаване на тежеста с 5 кг

Четвъртък почивка или леко кардио - което включва лек крос - 15-20 мин , и коремни преси 4 по 20 повторения , повдигане на краката на стена 4 по 15-20 повторения , петък сплита се повтаря .

За ръце за момента не транирам , защотото имат добро участие при останалите . Смятам да тренирам така 2 месеца и после да премина на тридневен сплит .
1. Гърди , бицепс
2. Крака , гръб
3. Рамо , Трицепс , предмишница .

DO

15.12.04
10:37

Тва значи ли че всичко в програмата е наред ?

15.12.04
10:53

Струва ми се добре, но мисля, добре ще е да махнеш скрипеца за гърба и повдигането от лег за долната част, защото имаш сходни движения - набирнето и кофичките.
За последващия сплит ми се струва оп-удачно да размениш гърба с рамото или предмищницата.
Успех!

15.12.04
11:25

имам няколко възражения. Тренировката ти в понеделник е 36 серии и то за гърди и гръб. Повтаряш сплита в петък, което ще рече 4 дни почивка. Това е твърде малко, вярно че храната прави масата, но с такава тренировка пречиш на възстановяването на мускула и ограничаваш растежа. Съветвам те да намалиш сериите, 4 серии в упражнение става за маса, но само ако тренираш по една муск.група дневно. Опитай се в последната серия да правиш с макс.тежест, напр.
2х 120 на права лежанка,после сваляш 5 кг. и правиш още 2 повторения.
Грешиш, че не тренираш ръцете. Това е целесъобразно ако много изпреварват останалите муск.групи, но при теб може и да е така, от къде да знам.
Успех !

19.12.04
17:34

Според мен е добре програмата тя е точно за начинаещ ,но ако можеш да намалиш сериите малко но ако се чувстваш добре и силата се покачва,след тренировка ти се чувстваш тонизиран, остави я така

П.С. Един път и аз да видя начинаещ да показва програма съобразена с него е не няква изреска с програмата на Колман и да пита за нея

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1