16.08.07
12:42
Започнах работа като охрана и работното ми време е странно.Пада се така че мога да тренирам 2/2.
Мисля програмата ми да е нещо такова ....
първи ден-гърди,корем
повдигане на щанга от полу лег 4 серий 10-14 повторения
флайс полу лег 4 серий 8-10 повторения
повдигане на щанга от лег 4 серий 10-14 повторения
крос овър 4 серий 10-14 повторения
коремни преси с тежест 4 серий 20-25 повторения
повдигане на крака от висеж (с тежест) 4 серий до отказ
втори ден-гръб,корем
набирания зад врат-4 серий 8-10 повторения
напирания пред врат-4 серий 6-8 повторения(не мога повече)
гребане с дъмбел-максимални тежко 4 серий 10-12 повторения
чукчета-4 серий-14 повторения
на скрипеца правя едно упражнение ама не знам как се казва просто слагам лоста който е за упражнението имитиращо гребане с дъмбе само че за повдигане зад врат и го дърпам отпред ... добре влиза за външната част на гърба(надявам се да ме разбрахте)
трети ден-ПОЧИВКА(на работа)
четвъртъ ден-ПОЧИВКА(на работа)
пети ден-ръце,корем
набирания за бицепс среден хват 4серий 6-10 повторения
бицепсово сгъване от стоеж с крив лост тесен хват4 серий 8-10 повторения
скотова пейка с крив лост широк хват 4 серий 8-10 повторения
концентрично сгъване с дъмбел 4 серий 10 повторения
френско сгъване(разгъване) от лег 4 серий 8-10 повторения
кофички 4 серий 10 повторения
разгъване на скрипец 4 серий с максимална тежест до отказ
шести ден-рамо,трапец,корем
за рамо изобщо не знам как се казват упражненията ама правя 3-4 по 4 серий 10 повторения.
за трапец правя с дъмбели и с щанга по 4 серий по14-16 повторения
очаквам адекватна оценка .... след шести ден 2 дни съм на работа(почивка) и всичко на ново ...
Предварително благодаря.
Успех!!!
16.08.07
21:19
Колега, много упражнения за мускулна група ми се виждат. Аз съм новобранец, но и да си напреднал, пак ми се виждат много. Според мен по 3 за мускулна група са добре (на мен даже са ми много, но аз тренирам по съвсем друга програма). Колкото до корема... Вярно, че е малка мускулна група и може да се тренира често, но пък чак до отказ... Аз правя 3 упражнения за корем (3 пъти в седмицата), с 10-15 повторения, някои с тежест. Недей да правиш до отказ, просто увеличи тежестта, така че на 10-15 повторение (зависи по колко правиш) да ти е трудно. Не претендирам за големи знания в областта, но от това, което съм чел по форуми и т.н. ми се струва логично. Успех в залата, а в работата - безаварийно :)
17.08.07
05:31
Според мен махни набирането за бицепс !
17.08.07
10:04
Първо да благодаря на колегата ;) и останалите. :down: ами дакрака никога не съм тренирал но почти всяка седмица ходя да играя футбол аи като седя по 12 часа изправен и ходя не знам дали ако правя крака ще издържа после да си изкарвам смените ... А иначе съм от 7 месеца в залата и дори преди правех по 5-6 упражнения особено за гръб и гърди.Само не разбрах защо да махна набурането за бицепс ?