31.07.07
22:24
Здравейте,
Търся да закупя велоергометър и искам да не е скъп, ама в същото време да е добър.
Аз имам кростренажор Кетлер и съм много доволна от него. Но велоергометрите на Кетлер ми идват скъпи - трябва ми нещо до 200 лв. например.
И ми трябва спешно... разбрах, че в Технополис в момента е в акция някакъв Ка те ен (ktn 2516). Някой от вас може ли да даде обратна връзка за него? Да не се раздрънка на втория ден?
Мерси!
К.
За 200 лв. ще си вземеш нещо китайско и боклучаво. Събери пари и си вземи кетлер. Най-тънкото според мен няма да живее много—> http://www.sportbul.com/categories/fitness/home/veloergometer
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 04.08.07 11:31.
07.08.07
18:13
Монстарче, мерси за отговора и линка.
Ще помисля още малко и ще реша. Междувременно, ако имате други предложения, слушам най-внимателно.
И като сме подхванали темата за уредите. Май продават лостове, които се слагат на касата на вратата и човек може да се набира. Та, чудех се, аз такова нещо първо, откъде мога да си взема и после, ако си взема, мислите ли, че мога да си го монтирам сама? Ако трябват дрелки и такива работи, за да се забие във вратата, ще се откажа.
Мерси,
К.
В списанието “Metro” попаднах на велоергометър за 179 лв.Не знам каква марка, но като живееш в София можеш да идеш до МЕТРО да провериш :)
казано от Kalinche007 на 07.08.07, 18:13:
Монстарче, мерси за отговора и линка.
Ще помисля още малко и ще реша. Междувременно, ако имате други предложения, слушам най-внимателно.
И като сме подхванали темата за уредите. Май продават лостове, които се слагат на касата на вратата и човек може да се набира. Та, чудех се, аз такова нещо първо, откъде мога да си взема и после, ако си взема, мислите ли, че мога да си го монтирам сама? Ако трябват дрелки и такива работи, за да се забие във вратата, ще се откажа.
Мерси,
К.
Лост за набиране можеш да си купиш в Спорт депо до Арена 2 (на околовръстното). Пак има 2 варианта - 1 китайски и 1 кетлер. ;)
Като сте на тема кардио уреди бих искала да попитам велоергометъра или кростренажора е по-подходящ? И аз се чуда какво да си набавя...Смятам,че втория е за предпочитане,тъй като се натоварват не само краката, но и задните части:) И изобщо цялото тяло участва.
17.08.07
14:45
казано от Kalinche007 на 31.07.07, 22:24:
Здравейте,
Търся да закупя велоергометър и искам да не е скъп, ама в същото време да е добър.
Аз имам кростренажор Кетлер и съм много доволна от него. Но велоергометрите на Кетлер ми идват скъпи - трябва ми нещо до 200 лв. например.
И ми трябва спешно... разбрах, че в Технополис в момента е в акция някакъв Ка те ен (ktn 2516). Някой от вас може ли да даде обратна връзка за него? Да не се раздрънка на втория ден?
Мерси!
К.
Виж в Метро там продават няколко вида.